545
«Я кохаю тебе. Калм вниз.
Хто ми любили і з ким ми пізніше взяли участь - незалежно від того, чия ініціатива, але через їх несправність - чому вони повертаються? Людина, яка зламала своє серце на рік або п'ять років тому, відірвав у сльозах і snot, захоплення або загибель — незалежно від того, що я не забувся до теперішнього часу, так само, як ви не можете забути видалений Додаток, навіть якщо все загострюється, якщо тільки через рубця. Хто зробив його більш чітким. Чому він повернувся? Після місяця або кожні шість місяців, але ви отримаєте новини. СМС, лист, виклик. Все, що він хоче зробити, як він робить, показати інший успіх, викликати фільм, сон або відправити мене назад до пекти.
Я не можу, я помираю всіх мого життя, і я не єдиний, хто страждає, тому що все вже, все - він був одружений десять разів, тому що я був одружений двічі, всі неприємні речі були зауважені один одному, apologies були запропоновані. Я довго небайдужий, я ще в боці. Що таке, як, мед, речі, такі як: Я довго небайдужий, я ще в боці.й
Неперевершення? Але це те, що я відчуваю. Ми відкриваємо доступ до нашого серця, одностороннього каналу деяких мегабітів, які не можуть бути заблоковані. І кожен, хто не милий протягом тривалого часу, відчуває лінію відмінно і виділяє номер один раз в той час як запитати: «Ви хочете піти в кіно?» І я кажу, "Я не хочу йти до кіно." Я хотів би жити з вами протягом половини століття, мати хлопчика, як ви, і померти з вами в той же день. Не хочу. Я маю на увазі, тільки я скажу перші п'ять слів з голосом, але розмова завжди про одне: він дзвонить запитати, "Ди тебе любити мене?" І я кажу, "Так". Так, sweetie; так, bastard; просто так.
Я довго небайдужий, я ще в боці. Я все ще кашлю серце після кожного з'єднання. Я не знаю, як зробити їх, ці повернення, зупинити нас. Ви можете бути ввічливими, не забрати телефон, але в будь-якому з ваших дій (бездіяльність), він все одно почує відповідь на своє питання: - Так. Тільки ті, хто не любить ліву. По суті, якщо вони називають, ви просто не помітили його. Висновок надійде, і не схожий на неї. Чи повинен я текстувати їх раз на місяць? Вартість невелика, відпочинок коштує дорожче: "Я кохаю тебе." Черепашки.
Кредит: Марта Кетро
Попередній перегляд: Sonya Black
Перевірити його.
Не знаю, що це любов.
Чому варто очікувати тієї ж людини?
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/pochemu-stoit-zhdat-togo-samogo-cheloveka-1066360/
Чарівний світ мрії в ніжних акварелі російського художника
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.