Вважають, що ім'я, надана людині, впливає на життя. Важко сказати, що це вірно для всіх людей без винятку, але це абсолютно вірно для героїв нашої колекції.
Веб-сайт Публікація деяких з найбільш розважальних "ім'я" оповідань останніх років, які не так легко вірити.
Пара з Перми Наталії та Костянтина Меншікова, які вважають себе комахою сатинів, стала знаменитою по всій країні восени після народження своєї першої дитини.
Молодих людей дав сина ім'я незвичайного і пам'ятного - Lucifer. Це свідоцтво про народження дитини та його народження.
У реєстрі молоді батьки спробували відхиляти від такого імені, але не доля.
Пара пояснила свій вибір просто:
Lucifer є символом самодостатності, протесту. Бог є життєздатним і хоче, щоб люди були покірними, і Lucifer заохочує індивідуальність. Що таке ім'я позитивного.
"Якщо вона не схожа на це, вона змінить 14."
Однак, спочатку незвичайне ім'я удачі, ні хлопчика, ні його батьки не привезли: після народження сина, пара вирішила відокремити. На думку Наталії, була зрада чоловіка. Проте, після того, як дівчина загрожувала чоловіка, а союз був відроджений.
І другий день в сім'ї Меншікова і поповненні: друга дитина народилася. Також хлопчик.
На ім'я другого сина пара мала трохи подряпинити голову. Спочатку вони хотіли назвати дитину.
Лестат. (На честь героя памперових романів американського письменника Анни рису). Тим не менш, в останній момент вони змінили свої розуми і вибрали назву.
Українськийй
За словами Наталії, скорочена дитина буде називатися Віллем.
"Полунок, пишне ім'я", дівчина пояснила.
Працівники Пермського реєстратора, хоча вони спробували розпоряджатися батьками Люсіфера і Волдема з вибору дуже незвичайних імен для дітей, не допустити реєстрації. Але в Чертанівському реєстрі Московського у 2002 р. плоско відмовлено вводити в свідоцтво про народження хлопчика
БОК РВФ 260602й За словами представників установи, це зроблено для захисту інтересів дитини. Примітка
В даний час не існує права в Росії, що забороняє виводити дітей такими іменами.й
В’ячеслав Воронін та Марина Фролова, стенди для «Біологічного об’єкту людини Равен-Фролова». Кількість, в свою чергу, зафіксовані у вигляді дати народження.
Не вдається погоджуватися з реєстратором про реєстрацію імені, батько дитини звертається до суду, але відмовлено. Наступним кроком був Страсбургський суд. Але навіть тут чоловік не допоміг. В результаті хлопчик залишив без свідоцтва про народження та інших документів, які володіли носіями більш банальних імен.
Єдине, що В’ячеслав Воронін зумів отримати за сина сина
паспортВидається в будь-яку некомерційну організацію з офісом у Вашингтоні, D.C. від Світової служби.
Після 13 років ситуація з реєстрацією імені Бочка РВФ 260602 не змінилася. До цього дня дитина продовжує жити без документів, а батьки в свою чергу не планують відмовитися від обсесії, щоб дати сина незвичайне ім'я.
Крим, за даними реєстрів Ленінського району Єкатеринбурга, зареєстровано у жовтні 2014 року. Щоб поділитися будь-якою додатковою інформацією про батьків хлопчика з іконовою назвою, установа відмовилася.
Adolf Гітлер Нью-Джерсі
Не тільки в Росії, які діляться незвичайними іменами. Сім'я Кембелл, відома у своєму місті за їхніми переконаннями нації, у 2006 році назвали свою третю дитину Адолф Гітлером.
За два роки, ні прес, ні публіка приділяв увагу Американським іменам Про дитину з незвичайною назвою виявилася після скандалу в магазині цукерок, який відмовився випікати торт з написом
Щасливий день народження, Adolf Hitler!й
Після цього інциденту родина зацікавилася соціальними послугами. Сходження на будинок Кембеля, охоронці знайшли багато речей з символами нації, а також дізналися, що сестра ім'я Адельф Гітлера Campbell
Еріанська Нація (Aryan Nation). Після перевірки та розмови з дружинами, соціальні працівники наполягали на тимчасове позбавлення своїх батьківських прав, оскільки вони підозрюють пари зловживань.
через www.anews.com/en/post/33431429/?innercatid=6