24 Дивовижні фотографії рідних

Кінорежисер Павло Ратнер зацікавив корінних народів Америки, знімаючи історичну пригодну плівку Мойсе на Масі. В результаті він зібрав захоплюючий фотоархів, який включає не тільки чорно-білий, але і рідкісні навіть для початку XX століття кольорові ретро фото.

Minnehahaha County в South Dakota. Фотографія 1904 опублікована Детройт Фотографічною.

Як режисер, я намальований на зображення. Любов до фільму вийшов з старих чорно-білих фільмів таких визнаних майстрів кіно, як Бергман, Ейсенштейн, Бунюель, Ланг, Дрейер, Озу та інші. У коледжі я відчував себе майже як траєктор, коли я дивився колір кіно. Але з віком колірне визнання приїжджає, і тепер я вважаю, що важко дотримуватися монохромної дієти. Життя дуже блискуче для одного тону. до Павло Ратнер

Amos Two Bulls, Лакота індійці, 1900

Поцілунок з пацієнтом. Taos Pueblo, Нью-Мексіка, 1905.

Керівник Хікариль Apache племена Джеймс Гарфілд, 1899 р.

За словами Ратнера, його пристрасть до вивчення старих корінних фотографій, розроблених під час своєї роботи над фільмом Мойсе на Масі. Це історія німецько-єврейського іммігрантів, який закохується в любові до дівчини Акома і стає володарем її народу в Нью-Мексиці наприкінці 1800-х років.

Кольє кісток. Керівник племени Оглала Лакота, 1899 р.

Шарль американський коньєр (соння голови Оглали Лакота), 1901

поселення акоми в Нью-Мексиці, на початку 1900-х рр.

Чейнен Головний вовк Клоак, 1898

Sixika Indian Eagle Arrow, Монтана, на початку 1900-х років.

Я дивився на чорно-білих фотографіях красивих таємничих людей, і я не міг вірити, що хтось хотів знищити їх з континенту, провідну свідому політику більш ніж сто років. Здавалося б, хуман і барбарика. Я почав шукати кольорові фотографії перших американців. Вони повернулися до життя ще більше. Шукаю їх, я бачу особистість з королівською гідністю, яка не відрізняється від історичних портретів європейських царів, королів і благородних. Прийміть, що вони не тільки показують величну регалію, але також сильні, природні обличчя, не слабкі, сухі очі деяких заморських правителів, які призвело до їх смерті.

Головний, невелика рана з родиною. Оглала Лакота, 1899 р.

Сильний лівий арм і його сім'я, Північний Чейнен, 1906

Р Crow dancer, на початку 1900-х.

Порада в таборі Blackfoot на початку 1900-х рр.

Р

П'ять індійських коней в Монтані, на початку 1900-х.

р.

Старий койот (або жовтий собака), племена Крове. Оригінальна фото з 1879 р., кольоровий ретуш 1910 р.

П'єганські чоловічі промені на Thunderbird по річці Монтана, 1912.

Арроуер, племена Оджибве, 1903.

Більшість фотографій були ручними, так як кольорова плівка збереглася до експериментального поля до 1930-х років. Картина в чорному і білому кольорі – це мистецтво самі. Багато забарвлених зображень демонструють талант фотографів, які збереглися для нас справжні образи людей, які здавалося б зникнуть.

Індійський одного з племен північних рівнин, Монтана, на початку 1900-х рр.

Подібна пісня, пуебло індійці, 1899.

Geronimo, Apache індійці, 1898.

до 1 2 3 4 5+

Заморожені коні біля табору племени Чорногофу, Монтана, початку 1900-х.

Звичайно, рідні американці не зникли, незважаючи на постійні зусилля. Вони стають більш міцними, але їх історичний спосіб життя дуже важко знайти в цих фотографіях.

Фото молодої індійської жінки на річковому березі, на початку 1900-х

Фото індіанців Kiowa, 1898.

: рибакі.net