Колишня модель розповіла правду про красиві фотографії в Instagram

Його слоган – “Соціальні мережі не реальне життя”. Essen O'Neill нещодавно був реальний зір Instagram, кількість своїх абонентів довгадувала 500 тисяч і зростає щодня. До одного дня вона вирішила розповісти правду. Вона тепер розміщує фотографії, вказуючи їх «Фальшиве життя», і розкриває те, що дійсно за цими фотографіями, скільки вона оплачена для реклами, і скільки годин і зусиль вона проводить на кожній фото.

«Не реальне життя». Я взяв майже 100 картин, щоб зробити живіт красивим. Я нічого не їсти. Моя сестра була просто покоївка, зйомка мене за години на кінець.

«У цій картині я маю проблемну шкіру. Мені довелося використовувати кілька труб тонального засобу, щоб покрити його вгору. й

Я був оплачений $400 для рекламування цієї сукні. Це коли у мене було лише 150 000 абонентів. Коли вони 500 000, вони можуть оплатити $ 2000. Я не репрошую всіх, просто порада - не слідувати за свинцем рекламодавців і не довіряю таких життєрадісних картин. Часто набагато темніше.

р.

«Вартість грошей була оплачена для реклами цієї куртки та джинси. й

«Не реальне життя». Ця сукня не руда. Я зробив багато фотографій, щоб зробити це дивним, але я пішов додому самостійно і весь день після того, як я просто подивився вікно, усвідомлення того, що я не мав жодного виклику.

Ця сукня була надана мені для реклами. Я не бачив його знову. Дуже просто розпізнати рекламу: якщо дівчина прикріплює назву бренду до підпису, то вона оплачена за неї. Я не засуджую, я просто попередження.

«Для деяких причин я був особливо щасливим, що день. Чому? Я бачив мій шлунок тан. Ось нове покоління, яке користується цими маленькими речами. Дівчина перейменувала свій профіль, видаліть всі її фотографії і знову завантаживши їх, але з новими підписами. Його слоган – “Соціальні мережі не реальне життя”. й

«Я 16 років тут. Я думав, що це картина, яка найкраща характеризується мною. Зараз я розумію, що я був дуже відповідальним. й