8 вправ, які впораються з другим підборіддям я шукав один!

Подвійний підборіддя Він не буде впізнавати всіх. Навіть якщо людина не зайва, ймовірність другого підборіддя завжди є - це дійсно особлива зона.

Ми пропонуємо вам 8 елементарних вправ, які затягують шкіру в підборіддя і шию не гірше особливих процедур салону. Вам просто потрібно трохи часу і бажання виглядати 100% красиво. Крім того, такі гімнастика допомагає позбутися від болю шиї і запобігти нападам мігрені! Корисне, що ви шукаєте.

Як видалити другий підборіддя Поцілунки.
Підігніть голову назад і подивіться на стелю. Продовжити губи в поцілунку, якщо ви збираєтеся поцілунати небо. Затримайте в цьому положенні 5 секунд. Розслабляйте губи, випрямляйте. Повторити вправу 15 разів.

Підтримка
Відкрийте свій рот якомога ширше і приклейте мову вперед. Затримайте мову в положенні за 5 секунд, закрийте рот. Повторити вправу 10 разів. Через те, що мова і м'язи підборіддя проціджують, ефект цієї вправи є значним. За допомогою неправильних м'язів, які неактивні в повсякденному житті, ми робимо затяг шкіри.

Вгору і вниз.
Підігніть голову назад, подивіться на стелю. Затягніть нижню щелепу і відштовхуйте її вперед. Тримайте щелепу на 10 секунд. Ви можете бути складними і неприємними! Будь пацієнт - кожен раз це вправа буде легше. Повторити вправу 10 разів.

8 вправ, які впораються з другим підборіддям я шукав один! Р

Підшипник tilt
Проживання прямо. Витягніть підборіддя до грудей. Повільно ввімкніть голову праворуч і залиште в цьому положенні за 5 секунд. Потім поверніть голову зліва, а також зануріть на 5 секунд на крайній точці. Повторити це 6 разів. Наступні 4 вправи набагато простіше зробити!

Язик для зубів
Відкрийте для себе ширину рота, доторкнувшись нижніх зубів з кінчиком вашої мови. Дихати у роті і сказати "А." Зберігайте рот відкритим на 1 хвилину. Повторити цю вправу 1 більше часу.

Кошик
За 30 секунд висипте себе злегка в зоні під підборіддя. Це прекрасно стимулює кровообіг і допомагає жировому шару зникнути назавжди! 8 вправ, які впораються з другим підборіддям я шукав один!

Зворотній зв'язок
Помістіть руку під під підборіддя у формі листа В. Заблокувати підборіддя своїми руками. Перемістіть голову назад і вперед, відчуваючи, як м'язи в нижній частині обличчя і шиї роботи. Заморожуйте в положенні за 30 секунд. Релаксуйте шию і руку. Повторити цю вправу 3 рази.

Підтяжка світла
Виконайте вниз, щоб ваша голова висить від краю ліжка. Повільно підніміть голову до рівня грудей без переміщення плечей. Скажіть його знову. другий підборіддя вправи двічі.

Найкращий спосіб залишатися придатним для поїзда постійно. Ця заява вірна для м'язів всього тіла, в тому числі м'язів обличчя. При навчанні м'язів можна домогтися ефекту ліфта без втручання пластичного хірурга! Подвійний підборіддя програє землю завдяки Вашій міцності.

Заохочуйте своїх друзів, щоб зробити корисні гімнастики - покажи їх цими вправами!

через takprosto.cc