Топ 6 порад для ідеальної шкіри.

1,1 км Ванна і сауна. Користь цієї процедури, завдяки якій відбувається поліпшення кровообігу, видалення токсинів, прискорення обміну речовин, видалення кератизовані клітини, може бути визначено невизначено. Для того щоб зберегти шкіру молодою, пружною і пружною, перейдіть до сауни якомога частіше, наприклад, раз на тиждень.

2,2 км контрастний душ. Душа, з великою впевненістю можна віднести практично всі переваги лазні і сауни.
Гель для душу. Мило, багато людей ігнорують спеціальні косметичні засоби для душу. І в ваговому, так як звичайне мило знімаємо захисний шар шкіри, знежирюючи його і зливаючи її. В даний час на полицях магазинів є величезний асортимент продукції, наприклад - мило, молоко або гель, найважливіші властивості яких адресовані як для очищення шкіри, так і для догляду за м'яким доглядом.

3. Масло. Олія компенсує відсутність вологи в клітинах шкіри, а також зберігає її. Масло може бути як рідиною, так і сухим, але другий варіант, не залишаючи слідів на одязі, краще.
Бавовна або термоізоляційна білизна. Застосування синтетичного нижню білизну може погрожувати шкіру свербінням, подразненням або навіть алергіями, і, вона піднімає обмін нагріву, зберігаючи поту і запобігаючи шкірі від дихання.

4. Сонце і свіже повітря. Наша шкіра, як і всі живі організми на Землі, потребує сонячного світла, тобто ультрафіолет. Ніщо так щасливий як перший танець, з яким важливо не переборщити його і не обпекти на сонці. Ультрафіолет живить наше тіло через шкіру і дає нам так необхідний для краси і здоров'я вітаміну Д. Свіже повітря зміцнює життєвість тіла, допомагає нам бути в хорошій формі і робить шкіру більш здоровим і більш пружним.

5. Умань Масаж шкіри. Про чудотворні властивості масажу. Наш організм і будь-яка частина його відкрита, як для розслаблення і тонізуючого масажу, так і для поліпшення кровообігу, що призводить до регенерації і омолодження не тільки м'язів, але і самої шкіри.

6. Фізична активність. Існує прискорення обмінних процесів в клітинах, що дає пружність шкіри. Жіноче тіло не гармонія - Я схуднути, а потім я отримую жир. Дуже важливо контролювати свою вагу, так як шкіра страждає в першу чергу від різкого «вагового збитку» і «загортання». Крім того, будь-яка активність є здоровим джерелом кисню, необхідного для шкіри.