Найбільш Angry Cat Заробляв $100 мільйонів для його власника

Інтернет зірка Grumpy Cat збито дохід Leonardo DiCaprio і angelina jolie, заробляючи для своєї господині 100 мільйонів доларів!

Найпопулярніші коти планети Grumpy Cat заробляє більше, ніж більшість голлівудських знаменитостей: власник найпопулярніших домашніх улюбленців на планеті декласифікований його дохід. Упродовж двох років в банківському рахунку в банку покласти майже сотні мільйонів доларів. Не навіть великі екранні суперзірки отримують так багато: Леонардо DiCaprio, наприклад, за даними Forbes, заробили лише 37 млн. 2014 Дженніфер Аністон – 31 млн., Анджеліна Джолі та ще менше – «тільки» 18 млн.

Grumpy Cat тепер реальна знаменитість. Запрошується на Голлівудські вечірки, виставки та телешоу. У цьому році Tartar Sauce (це те, як його ім'я перекладається) був особливий гість премії Академії та премії MTV Movie Awards. Що таке секрет приголомшливого успіху кота, який вночі став інтернет-відчуттям? Його власник Tabata Bandesen розповів в інтерв'ю з The Express.
1,1 км Все почалося з картинки, що брата власника кота поділився в соцмережах. Одного разу хлопець прийшов до своєї сестри, який працював офіціанткою в Арізоні. І я помітив її вихованця. Сердитний вираз обличчя кота (або замість того, що кішка, тому що соус Тартар є дівчиною) так само зловживала його, що людина розмістила фото тварини на своїй сторінці. Зараз кота налічує понад 300 000 шанувальників на офіційній сторінці Facebook. Соціальні мережі зробили Tartar Sauce реальною зіркою. І не дивно – добре, хто не схожий на кішки?
2,2 км Ще одним потужним джерелом просування майбутнього інтернет-зірки був YouTube. Опубліковано два роки тому, відео було дивитися на 15 млн 700 тис. осіб! Не навіть Джастін Бібер мріяв про таку популярність.
3. У «Я змогла залишити свою роботу як офіціантка лише через кілька днів після того, як зображення мого кота з'явилася на соцмережах», - згадує Тата. Grumpy Cat був народився з неправильним прикусом – і це був цей відхилення, що забезпечував сульленість підпису обличчя. Таким чином, дефект природи перетворився на світову популярність для кота.
4. У Знімки Sullen Cat були настільки популярними з Інтернет-користувачами, що він миттєво став героям популярних меліорів. Меми довели ще один кроковий камінь до успіху та фінансового благополуччя кота. Деякі котирування, наприклад, тепер прикрашають футболки, випуск яких, разом з її бізнес-партнерами, був створений господинею в'ялення тварини. Найпопулярніші фрази приписуються до гломерії кота:
- Я спробував очищати один раз. Він був страшний.
- Я люблю довгі прогулянки. Особливо, коли мова йде про людей, які мене дратують.
до Це трава ... Я хочу, щоб захопити вас під ним.
Є два види людей... І я не люблю.
- Я був веселий один раз. Він був страшний.
- Я даю тебе!
5. Умань Рік тому кішка опублікувала свою першу книгу. Грумпська книга стала доповіддю «реальна дратівливість». У ній, наприклад, хвостова зірка нагадує нам, що «один поцілунок містить більше схожих на сто туалетних місць. й
6. Жнівень Кошик Компанія Cat забезпечила прибутковий контракт із виробником кормів для котів та тепер рекламує бренд «Friskies». Кіт також флаунтує на пляшках кавового напою «Грампучіно», випуск якого був створений його коханцем.
7. Про нас Кожен рік на Різдво Єва, жива кішка і собаки з'являються в вікнах магазину Macy на площі Об'єднання в Сан-Франциско - так рітейлер намагається знайти власників для безпритульних тварин і підняти кошти для Товариства для запобігання жорстокості до тварин. Цього року відбулася урочиста церемонія відкриття за участю Sullen Cat.
8. У Перший Голлівудський дебют Grumpy Cat відбудеться дуже скоро: у вересні цього року кицька отримала роль у фільмі «Попередня Різдво Sullen Cat». Фільм розповідає про кота з магазину домашніх тварин, що ніхто не приділяє уваги до 12-річної дівчини, яка любить її любов. Між котом і підліткам є дружба, яка може розтопити серце коли-небудь рум'яна тварина.