603
КОРНЕ КОРНЕ - П
Цілує корені - пухнастий, Dandelion, Блондинка
(звернення з інтерв’ю з монастирем гербалістом Олени Федоровною Зайцевою)
Ми зберігаємо картоплю і відкидаємо бур'яни. Вони цінні, ніж картопля.
Не можна кинути!
У день прийде на кожну людину, коли він не потребує картоплі, але лікування.
Всі справи! Всі ці твердо-арифні бур’яни підтверджують їх необхідність для всіх живих речей на землі.
Я завжди кажу: «Якщо ви не хочете хворіти, викопавши три корені – лопуха, пшеничні гри і кульбаби». З цих коренів ви будете збирати і пити його. Я збираю 25 коренів для себе, але ви не можете отримати його все разом, 3 буде достатньо.
Господиня - це милосердя, що Господь дає нам буквально під ноги для нашого лікування.
Немає саду, який не росте. Не існує єдиного захворювання, яке він не лікує, починаючи з очей і закінчуючи онкологією.
лікує всі диких тварин, котів і собак.
Для людини неоцінюється, що відновлює порушений обмін.
Настій і відвар кореневищ застосовують при крапельному, набряках різного походження, циститі, сечової нетримання, каменів нирок і жовчного міхура, всіх захворюваннях легенів, нирок, хронічних бронхітах, хворобах кишечника, діабеті, гіпертонії.
Коріння пшеничного каменю використовуються в якості знеболюючий засіб для гута, ревматизму, лубаго, різного артриту.
Сік і відвар свіжих рослин можна приймати протягом літа, це допомагає добре при частковій втрати зору.
Корінь пшениці лікує остеохондроз, дисфункція яєчників у жінок, туберкульозу легень, ексудативний діатез, фурункульоз. Не існує протипоказань до його прийому.
З коренів пшениці протертим борошном і запеченим хлібом. Оздоровчий і тастір, ніж пшениця. Можна зробити кашу, каву. У голодні роки він допомагає всім.
Корінь Dandelion також є бур'яном.
На ранньому весні потрібно зібрати листя кульбаби, замочити їх в сільній воді протягом двох годин, щоб гіркота відходить, і зробити салат. Виготовляємо суп з листя і обсмажуємо коріння.
Кореневий адреналін лікує злоякісну анемію, рак шлунка і печінки, запалення лімфатичних вузлів, діатез, деформуючий артроз, артрит, остеохондроз, всі суглоби.
Восени, якщо ви бачите кульбаби, які не цвітали і не дали всю силу цвітіння, викопати її.
Лопух, "Академік."
Я колись дав лекції і сказав: «Це наука, яка лікує всі захворювання». Виходячи з основного академічного лопуха і очікування його чоловіка візьмуть і обробляється ним. й
Зараз люди практично всі хворі. Рак просто корови люди вниз. І лопуха лікує всі раки. Цукровий діабет, бронхіт, гайморит, ревматизм, гут, артрит, остеохондроз, перелом кісток, міжхребцева грижа, атеросклероз, захворювання вуха, хронічна ішемічна недостатність.
Бурдок лікує гепатит!
У Москві багато людей, особливо чоловіків, мають гепатит. Навіть стійкий гепатит К лікують лопом без сліду. Після двох-трьох місяців лікування немає гепатиту. Корінь Бурдок лікує пухлини печінки і навіть цироз печінки! Лікує холецистит, захворювання нирок, подрібнює камені в нирках і жовчного міхура.
Він лікує всі шкірні захворювання: опіки, серветки тиску, екзема, трофічні виразки, випадання волосся, гнійні рани, псоріаз, lupus erythematosus і так далі. Не можна лікувати всі шкірні захворювання, і він може!
Під час епідемії грипу люди курсують лікарів, які призначають антибіотики. І корінь лопуха лікує грипу, знімає лихоманку.
Ми не знайшли взуття у війні. Заморожування і ми всі босоніжки. Іноді вони отримали холодну і температурну троянду. Мама подарує нам кореня лопуха і квітки льодяників, тепліше загортають нас. У нас немає температури.
Корінь Бурдок вилікує параліч! Немає, коли-небудь лікував параліч. Він загоєння.
Виготовляємо хліб з цих коренів, варену кашу, виготовлені заправки.
З молодого листя лопуха готують суп і салати. Корінь сам був обсмажений, запечена, з кави. Коли я отримую каву, я пишу його і думаю, "Я цю каву?" Кава повинна бути виготовлена з коренів шикорію, burdock і пшенигра. Моя мама зробила цю каву, вона була дивовижна.
У своїй практиці був випадок: Я лікував один батько в Сергєєв Посад, який мав великі грижі хребта. Він повинен мати хірургічні медичні мастила в Москві. Я сказав йому: "Нехай ваші вогні чекають місяця." Він відвертав кореневу настоянку, через місяць я бачив його: від автомобіля приходить до мене вільно і каже: «У мене немає грижа!»
Кореневе правило
- Як приготувати ліки від коренів?
до Найцінніші коріння ранньою весною, але вони можуть бути копати восени. Бурдок - дворічна рослина. Ви повинні копати один рік лопуха, який має молоді листя.
до Цей корінь дуже сильний. І лопуха з сухими листям і рум'янками вже невибагливий, він дав всю свою силу до цвітіння. Він може підібрати заклепки, наполягають і змивати хворі зуби.
- зняти біль.
Коріння копати, мити, сушити.
Корінь лопуха товста, тому її необхідно обрізати.
Одна столова ложка сухих подрібнених коренів заливають дві склянки окропу. За десять хвилин. Дві години наполягати. Процідити і пити по половині склянки тричі на день 10-15 хвилин до їжі.
Коли ви п'єте терапевтичну настій перед їжею, кров відразу поглинає його і несе по всьому організму.
Ви можете пити колекцію коренів лопуха, пшеничного грасу і кульбаби в рівних пропорціях або одному корені: тиждень - лопок, тиждень - кульбаби, тиждень - пшенигра.