1017
Заняття з психології
500 рублів
Відомий психолог розпочав свій семінар з психології підняття 500-рудного рахунку. Про 200 осіб, зібраних в залі. За запитом психолога, який захоче вексель. Всі, якби на командуванні, підняті руки. До одного з вас отримує цей рахунок, я роблю щось з ним. Він підібрав вексель, а потім запитав, що хтось все ще хотів. Тексти пісень, а це означає: І кожна людина кладе руки знову. Тоді, - відповів він, "Я зроблю, і я кинув вексель на підлозі, і я трохи рухаю з моїм взуттям на брудній підлозі. Потім він підібрав вексель, вексель був подрібнений і брудний. «Що потрібно, щоб ти бувш?» Тексти пісень, а це означає: І кожна людина кладе руки знову.
Шановні друзі, - сказав психолог, "Ви просто навчитесь цінного уроку. Незважаючи на все, що я зробив з векселем, ви все хотіли, тому що це не втратило його значення. Це ще 500-розрядний рахунок.
Часто буває в нашому житті, які ми викидаємо з сідла, трамплінгу, лежачи на підлозі або в повному ситі. Це реальність нашого життя. У таких ситуаціях відчуваємо себе безцінно. Ви не втратите своє значення. Ви завжди будете неоцінні для всіх, хто любить вас. Наше значення визначається не тим, що ми робимо або хто знаємо, але тим, хто ви є.