Найцінніший подарунок для лікаря

У лікарні працює однокласник, практики в декількох приватних клініках та роботах зрушення в невелику державну районну лікарню. Як тільки в колі друзів спілкувалися з ним про роботу, а потім прийшов до того, хто отримав які подарунки в сервісі.

Побачила свою історію.

Він був 28 в часі. Вони привели до нього для обстеження в державній лікарні дівчину від 6 років - впав на руці, сильний синець. Я дивився на малюнку - немає тріщин, ніяких переломів, все дрібно. Але дівчина має вроджений дефект руки: вона практично не рухається і в злегка зігнутому стані, тільки вона трохи рухається пальцями. Батьки сказали, що вони були запропоновані операції, але вони не дають гарантії на результат, і вони не мали грошей або.

Я був тоді молодий хірург, справа була цікава для нього, говорить, що перед очима був операцію, як і що можна зібрати і т.д. Він запросив своїх батьків, щоб зробити іспит, а потім прийти до приватної клініки.

І після декількох обстежень і консультацій з іншими лікарями, він вже впевнений, що він може допомогти дівчатам, і погодився з директором клініки. Я назвав своїх батьків і пояснив, що операція буде безкоштовною, але потім потрібно пройти фізичну терапію в іншій клініці, де вони зроблять все необхідне для номінальної оплати.

Яким чином, якщо це буде гірше і які гарантії?

- Я скажу вам чесно, вона ніколи не стане піаністом або тенісистом, але її рука стане прямою і дівчина зможе тримати її руку нормально, перемістити його повністю, писати його.

Ось голос від дівчини:

- Лікар, я можу малювати? Я дуже хочу фарбувати.

Мама лопнула в сльози, притискаючи дівчину проти неї, і батько тільки опустив очі і нещадний до лікаря.

до І вже через рік ми сказали, що я отримав найдорожчий подарунок, коли-небудь дав мені. Ця дівчина прийшла до моєї роботи з батьками і дав мені картину, яка вона звернулася спеціально для мене.

І продемонстрував нам на телефоні картину дитячого малюнка: величезна різнобарвна квітка, не відкрита біологами, а в нижній частині в кламі дитячий почерк у друкованих літерах:Спасибі, лікар!?

Кредит: Зод4ій
Фотозвіт: огляд

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8