478
16 оповідань про незручні ситуації, які кожен знає
р.
Ніна з нас є імунітетом від іржі життя. Але не варто прикріпити занадто багато важливо, що можна вдало перетворювати в найсвіжіші оповідання для друзів. Головне, щоб дізнатися все простіше.
Веб-сайт Нагадуємо, що збої відбуваються на всіх.
Зареєструватися С.Вк.м/к403326/v403326862/7810/FAxUKywHAQ.jpg
Ніна з нас є імунітетом від іржі життя. Але не варто прикріпити занадто багато важливо, що можна вдало перетворювати в найсвіжіші оповідання для друзів. Головне, щоб дізнатися все простіше.
Веб-сайт Нагадуємо, що збої відбуваються на всіх.
- В кінці першого дня в її новій роботі вона прокоментувала свого дружця, «Я пішов». Я люблю тебе і випадково відправив його на бос.
- «У магазині я приготував жінці, що я майже побігла в кошики». Він був моїм відображенням в дзеркалі. Отримати мене через землю!
- Я бачу один раз сіла поруч зі мною і сказав: "Hello." І сказав: "Я жувальна цукерка." У будь-якому випадку немає розмови. й
- До вистави директор попросив всіх «вимкнути свої телефони і вібратори» замість «повернення на вібрацію на телефоні. й
- «Одна ніч я отримав на пити воду. Сходження над хлопцем, заплутаний в ковдру, впав на підлогу, скручуємо її ногу. Скляна була лаціна, щоб отримати, я думаю, що пити - зламала губу на тапці. А потім я отримав від хлопця з ліктям в носі, коли я піднялася назад. Я пішов, щоб пити воду. й
- «Увійти на станцію і стояв на виворітній стороні стовпчика. Вона знову потрапила і була на виворітній стороні. Вона залишилася з нічого.
- «Коли я кажу, що я не співаю, люди не вірити, що це, деякі люди думаю, що це модна, інші думаю, що я платжу ціну. І тільки мій маленький брат не може лежати: він просто лежить на підлозі і висихає.
- «Я залишила кафе і потрапила в неправильний автомобіль. Водій чекав до того, як я закінчив розмову по телефону, щоб розповісти мені це.
- Наприкінці інтерв'ю він отримував, потішить руки всім і спробував вийти за шафу.
- Ми впади дупа з нашим чоловіком, раптом він перетворюється і збивати, "Долл..." І він, як правило, досить міцний про компліменти. Я посмішка, відкрию очі, а потім додає, «Я загорнув себе в ковдру, як гусениці. й
- На шляху я бачив поні, але забувши слово «поні», він нарешті проголосив «Кітенські коні» і вказував. У будь-якому випадку, моя дружина розуміє мене. й
- «Одно на вечірці я спробував попередити дівчину, яка старе незрівнянна людина намагалася склеїти її разом. З’ясуйте це свого дружця.
- «Мій поміщик іспанський. Одного разу, я помилково відправив це повідомлення на мій господиня: «Джесус приїжджає до 10 ранку». Одягнена Жінка Голий чоловік
- «Стандарт» Я забрав крок назад і приступив на ногу. Хочу повертати і апологізувати пальмами вгору і випадково захопивши дівчину грудей.
- «Все моє життя я думав: як дивитись наш світ? Сьогодні в військовому офісі зауважив, що я кольоровий й
- «Сприяння педагогічній раді». «Я завжди скажу, що лінь і мереживних людей побажають удачу, і освічені і цілеспрямовані побажання успіху!» Бажаю Вам удачі, дорогі вчителя.
Зареєструватися С.Вк.м/к403326/v403326862/7810/FAxUKywHAQ.jpg