Чому деякі люди не можуть вибрати одну роботу для життя

Не знаю, що я хочу бути. Деякі люди пощастило знати, що вони хочуть стати лікарями або астрономами. Тоді я виріс і дізнався, що це було досить батько. Але я шукав тих, хто дасть себе, наприклад, танцювати і стати більш міцними і більш професійними. І я?

І я скажу себе за неї. Кар'єра настанови показали, що я можу вибрати будь-який шлях. Дякую, Я знаю, що без тебе. Я запросив своїх батьків на проміжок років -- рік позбавлення від вищої освіти -- Я не знаю, хто хотів би навчатися. Ось чому я навчаюся трьох спеціальностей в 4 різних університетах. У будь-який час є відмінна медаль і не диплом. Тільки набагато пізніше - сертифікат професійного тренера.

Доброго дня! Існує багато змін. Всі мої враження, всі мої невдачі, і всі мої відкриття приносили мене, де я, і я щасливий про це. Я знаю.

Я прочитав Барбара Шер "Рефузинг для вибору!" і я майже крісель. Я знайшов мій племена. Я дрібний! Послухайте, я дрібно! Я просто сканер.

Це болісно, щоб бачити, як люди катування себе, щоб не мати можливості слідувати тільки шляху в житті, і розглянути свої найкращі якості, щоб бути смертельними дефектами: curiosity, пристрасть до нових речей, готовність до вивчення, виняткова здатність до вивчення невідомого, ентузіазму для нових досвіду - все, що робить їх дійсно живими. Хто каже, що сканер повинен змінити свій розум і спосіб життя?

Сканер не хоче все від псування або ж вітати, але з тієї ж причини ваші м'язи хочуть вправу. Сканери люблять різноманітність, тому що їх мозок швидко обробляє інформацію, і вони готові до нових речей швидше, ніж інші люди. Сканери часто подаються в багатьох сферах, і вони призначені для реалізації цих можливостей.

Більшість сканерів не тримається на стабільності, які інші люди потребують. Для багатьох змін є те, що порушує перебіг життя, що загрожує. Сканер користується зміною. На відміну від більшості людей, він знову не боїться стати новачком.

На жаль, наша культура не любить лікувати сканери, які можна зробити. Якщо людина не професійно займається тим, що він має велику проблему. Так чому сканери кинути свій бізнес?

Якщо магніт, який натягував сканер на роботу ослаблення, можна вважати, що він виконав, що він призначений. Мета досягається, це пішов. Саме тому він втрачає інтерес. Він не дружелюбний, лідачий або відволікав – він просто завершує роботу, коли він отримує те, що він потребує. Якщо ви вішали і залиште таблицю, коли ви повністю. Все зрозуміло з зовнішньої сторони, але важко для самих сканерів зрозуміти це.

В результаті типовий сканер є тим, хто пропускає свої інтереси в рекордному часі, адже він має потужний і незадоволений інтелект, а перед ним улюблена страва – знання. Більше нічого, сканери люблять вчитися щось нове. І це наш великий талант.

через interesno.co/books/b3695c76351b