Австралійка плюс розмір моделі Робін Lawley вирішила показати, наприклад, жінки не повинні бути сором'язливі їх тіла після пологів. 26-річний опублікований «невидимий» серветки, що показують її розтяжки на животі і стегнах після останньої вагітності.
Робін народився в лютому цього року. Вона нещодавно була опублікована на Facebook фото свого тіла після вагітності, яке в короткий час набрало близько п'яти тисяч вподобань. Дівчина написав, що вона була гордою "знаками" після пологів, закликаючи всіх жінок зупинити приховування повноти і розтяжок. Вона вважає, що це материнська плата.
"У вас є бійець, ви дали нове життя, і там немає причин, щоб відчути себе хворим або потворним", - написав Робін.
Не має права критикувати тіло жінки, яка нещодавно здійснила і подарувала дитину.
"Не забудьте, що ваші мами також пішли через такі труднощі, які ви народилися", - сказала вона.
Робін додав, що вона була жертвою краси на деякий час. Вона працювала модель і відчувала тиск від індустрії моди. Вона сіла на строгих дієтах і маньякалі моніторила її вагу, щоб відповідати класичні параметри 90 - 60 - 90. Тим не менш, він перетворився в ненависокий для свого тіла.
Мій агент, Челсі Боннер, з яким я працюю протягом шести років, був єдиним, хто погодився підписати мене. Я завжди чув від інших, які я хочу схуднути. «Челсі говорить: «Ви не повинні схуднути, ви досконало», - сказав він.
фотографії Робіна тепер грають кришки багатьох престижних журналів, включаючи Vogue. Вона відчуває гармонію і сни, що всі жінки в світі будуть зупинятися на соромі своїх органів.