Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Супермодель продемонстрував розтяжки після пологів, щоб піднятися молоді мами

Австралійка плюс розмір моделі Робін Lawley вирішила показати, наприклад, жінки не повинні бути сором'язливі їх тіла після пологів. 26-річний опублікований «невидимий» серветки, що показують її розтяжки на животі і стегнах після останньої вагітності.

Робін народився в лютому цього року. Вона нещодавно була опублікована на Facebook фото свого тіла після вагітності, яке в короткий час набрало близько п'яти тисяч вподобань. Дівчина написав, що вона була гордою "знаками" після пологів, закликаючи всіх жінок зупинити приховування повноти і розтяжок. Вона вважає, що це материнська плата.

"У вас є бійець, ви дали нове життя, і там немає причин, щоб відчути себе хворим або потворним", - написав Робін.

Не має права критикувати тіло жінки, яка нещодавно здійснила і подарувала дитину.

"Не забудьте, що ваші мами також пішли через такі труднощі, які ви народилися", - сказала вона.

Робін додав, що вона була жертвою краси на деякий час. Вона працювала модель і відчувала тиск від індустрії моди. Вона сіла на строгих дієтах і маньякалі моніторила її вагу, щоб відповідати класичні параметри 90 - 60 - 90. Тим не менш, він перетворився в ненависокий для свого тіла.

Мій агент, Челсі Боннер, з яким я працюю протягом шести років, був єдиним, хто погодився підписати мене. Я завжди чув від інших, які я хочу схуднути. «Челсі говорить: «Ви не повинні схуднути, ви досконало», - сказав він.

фотографії Робіна тепер грають кришки багатьох престижних журналів, включаючи Vogue. Вона відчуває гармонію і сни, що всі жінки в світі будуть зупинятися на соромі своїх органів.