Ці фрукти містять речовини, які викликають відновлення тканин, які складають міжхребцеві м'які диски. Також ці речовини роблять ці тканини більш стійкими і пружними. Підсилення цих тканин призводить до того, що сам вершина починає стати місцями, призначеними для них природою, без зовнішньої ручної корекції.
Спробуйте це – ви не впізнаєте хребта. Податки, необхідні для реалізації такої процедури, не містяться в кожному фрукті окремо, але утворюються шляхом змішування їх.
Автор цього рецепту повідомили Олімпійські спортсмени, які таким чином відновили хребта після важких навантажень. Я рекомендую мені хворим протягом років і це допомагає.
Висушений абрикос або сушений абрикос, незалежно від того, що вони називають сушеним абрикосом, безсумнівно, просто магазин корисних речовин. Вчені довели, що висушені абрикоси благотворно впливають на м'язи серця, завдяки вмісту калію, крім того, сухі абрикоси мають відмінну профілактику раку. У складі цього «сірого сухого фрукта» - фосфор, залізо, кальцій, каротин, вітамін В5.
Риси є профілактичним засобом для раку, нормалізує активність щитовидної залози. Крім того, висушені кліщі сприяють видаленню паразитів з кишечника. Застосовується як народний засіб при лікуванні бронхіту.
Prunes є інший подарунок природи для вашого здоров'я. Можливо, перше, що має благотворний ефект сушеної сливи - шлунково-кишковий тракт. Настій чорносливу допомагає позбутися від запору і нормалізувати травну систему. Крім того, для тих, хто має проблеми серця і високий артеріальний тиск. Крім того, вважається, що чорносливи корисні при захворюваннях нирок, ревматизмі.