Міцність волі для схуднення - 5 рекомендацій.

Однією з найбільш впливових точок у втраті ваги буде Це може бути нерозвинена в багатьох, а в інших - з надабундансом. Багато дівчат йдуть на дієту, але не всі виживають і не отримують результатів. І деякі переважають його і мають фітнес-залежність, які їсти більше і вправ більше.

Витягувати себе разом і «повернути» контроль над харчуванням, йти на спорт – все це вимагає волі. Не сумнівайтесь про це, бо у кожного є.
Проксимус

1,1 км Спори за гроші як мотиватор для схуднення.

Зробіть ставку на гроші з близькими. Розмова про бажання втратити 10 кг на пляжний сезон. Знаючи, що потрібно давати гроші, якщо ви не втратите вагу, буде мати силу і бажання виграти аргумент. І найголовніше, стає менше 10 кг.

2,2 км Темптація не є наказом, це почуття!

Коли ви хочете купити щось солодке або смачне, повторіть фразу «Попередження не є наказом, але відчуття». І якщо почуття, то не потрібно його виконати або вплутати. Почуття може прийти і йти. Як тільки спокуса їсти щось шкідливе, пам'ятайте, що потрібно робити. Наприклад, якщо ви хочете торт, ой все ще потрібно вакуумувати. Зайдіть вперед і зробіть щось, щоб відволікати себе. Якщо після принаймні 10 хвилин бажання не зникне, потрібно знайти заміну. Вживати щось здоровіше, наприклад, йогурт, який не жирний або напій кави без цукру. Точно замініть шкідливий продукт з його корисною альтернативою: цукерки - сушені фрукти, сир - бринза, хліб - для чорного хліба, смаженої картоплі на пару. Дуже поживні фрукти авокадо для схуднення є просто те, що вам потрібно. Насичує і містить корисні рослинні жири.

3. У Виділіть кількість порцій.

Коли дівчина починає не повідомляти нормальну порцію, вона може постраждати від голоду і перерви. Тому краще їсти дробово низькокалорійні страви. Ви повинні знати:
100 грам м'яса або риби відбувається не більше, ніж палуба карт.
- Для однієї їжі досить 1 ч.л. або вершкового масла, це також включає м'який сир.
45 грам сиру виглядає як канал помади.
Порція злаків і салату повинна бути нежирним. Додайте спеції за смаком, такі як кориця для схуднення або турмерик.

4. У Харчування є індикатором сили волі.

Вживати постійно в певний час, тіло звикає і починає краще повертатися. Поліпшується обмін речовин і травлення. І коли створюється обмін речовин, то схуднення буде відбуватися більш ефективно і швидше.
А ще краще змінити звичку «сидіти вдома у вихідні дні» для відвідування перукаря або реєстрації курсів.
Автобусний бізнес ви будете відволікатися від постійної закуски. Ви також отримаєте корисні нові знання.
Щоб поліпшити харчування, чітко формуйте години їжі. Наприклад, 3 основних страв і снеків між собою. Продумайте меню на кожен день, напишіть його на аркуш і приклейте його до холодильника і строго дотримуйтеся виконання.
Важливо пам'ятати, що для жінки вміст калорій повинен бути 1200 калорій, а для працівників - 1500 ккал, щоб споживати жир і отримувати енергію. Природно, підрахуйте меню на здорову їжу, щоб отримати всі необхідні мікроелементи.

5. Умань Коли ви любите себе, ви будете отримувати сили для схуднення.

Як багато разів не скажеш, але ви ще повинні любити себе. Бажаєте або «спішно» подбати про себе, щоб вірити в свою силу те, що потрібно для жінки. Вирішуйте самі навіть для виконання невеликих міні-планів або цілей, зробіть собі невеликі подарунки у вигляді ручки або брелока. Почнеться розвиватися в сім-міських кроках.

Зробіть красиву коробку, напишіть різні мотиваційні фрази на дрібних листках. Щодня вийняти коробку листя і викласти цю фразу як девіз дня.
Наприклад,
Я подбаю про себе і не відчуваю про це.
Не можна зробити мене жертвою. Це буде лише тоді, коли я хочу.
Я буду персидувати до успіху.