708
Кодекс ефективного харчування
1,1 км Кількість страв в день
3-5 разів на день. Для більшості людей ця частота оптимальна. Наприклад, у мене є 4 прийоми. Як правило, це або 2 основних і 2 закусок або 3 основних і 1 закуска.
Протягом багатьох років я бачив людей, які намагаються рідким частотою їжі в день або частіше. В результаті багато хто відзначив, що обидва випадки (1-2 або 6-7 прийом їжі в день) досить незручні для психіки і тіла і дуже некомфортний для сучасного суспільства.
2,2 км Використання чистої води
Найбільш раціональна рекомендація - пити досить, щоб сеча була легкою. Я ніколи не зустрівся з лікарем, який не погоджується з цією рекомендацією. Я ніколи не чув лікарів, кажуть, що люди сьогодні п'ють занадто багато води.
Зрозуміло, що 50-парна дівчина і 100-пунд людина потребує різних обсягів води, тому загальні рекомендації, такі як пити 1,5 л води в день, просто неускладнений.
Рекомендується пити воду так само, як ви зважаєте, помножуючи 30. Що, з вагою 80 кг, мені потрібно 2400 мл. (80 x 30 = 2400). Я дуже багато що робити.
Чи зрозуміло, що в спеку або з високими фізичними навантаженнями збільшується споживання води. Він також натуральний, що при проблемах нирок, необхідно спочатку звернутися до лікарів.
Краще пити сиру воду, попередньо запускати її через фільтр. Іноді можна віджати кілька крапель лимонного соку в воду.
Я не фанат супів, тому в моєму раціоні води - тільки пити цикорію, а іноді трав'яні чаї. Коктейль і коктейлі – це їжа, не пити.
3. У Рідкий калорій
Одна з найпорожніших калорій є рідиною. Яскравий приклад - солодкі газовані напої, солодкі сирі напої, соки (бо штучні та натуральні), тощо. Якщо ви напоїте такі напої іноді, це добре, лікуйте життя. Але постійно використовувати їх просто безглуздими, так як немає користі, але смак їх зміни досить багато. Не кажучи вже про штучність деяких інгредієнтів.
4. У Сніданок
У мене є 3 види сніданку - просто фрукти або щось білок (сир бавовний або яйця) або нічого на всіх. Я насолоджуюся другим варіантом для останньої пари років : Навіть з поточними рекомендаціями завжди слухайте себе.
5. Умань КБДЖУ
Хтось не вірить, що ви можете отримати потрібну кількість CBJU в день, хтось не вірить, що ви не можете пройти через неї, хтось не вірить, що здорова їжа може бути смачною, хтось не вірить, що CBJU і силова підготовка є найкращим способом змінити склад і зовнішній вигляд тіла. Ви не вірите. Такі випадки )
Один, хто намагається певний період часу, відповідально лікує облік КБЮ, потім, дотримуючись отриманих результатів і заспокоїти в психіці, поступово звільняє себе від болючої залежності від їжі. До того ж, більше не зацікавлена в будь-якій інформації про нові дієти та інші дієти, випустили багато енергії та енергії, які можуть бути присвячені іншим речам.
6. Жнівень Останній прийом їжі
Останній раз потрібно їсти не після 18-19 годин, але приблизно 2-3 години до сну. Якщо ви їдете в ліжко 00, то вечеря о 22 нормально. Ми залишаємо тим, хто все ще дуже залежний від їжі.
7. Про нас Кошик
1,5 г білка на 1 кг маси потрібно. Ця кількість білка для багатьох жінок і більшість чоловіків не проблема, щоб отримати від звичайної дієти. Якщо це не працює – немає правих продуктів під рукою або ви є спортсменом вагою під центером, то 30% добової норми білка можна отримати з сирим білком. Це не хімія, але простий білок, очищений від різних домішок.
8. У Жири
1 г на 1 кг маси потрібно. Може бути більше, можливо менше, але чому?
Не варто негайно виключити все, що вважається шкідливим, просто вписувати такі продукти в КБЖУ. Пам'ятайте, що смаки поступово змінюються. Точка не живе довше, але жити краще.
9. Навігація вуглеводи
Від 2 до 6-7 г на 1 кг необхідної ваги. Уникайте двох екстрімів – неконтрольоване всмоктування вуглеводів і без вуглеводів. Хоча, заради правди варто відзначити, що другий неможливий в принципі, так як вуглеводи містяться в більшості існуючих продуктів.
10. Розсилка
Це єдина рекомендація харчування, з якою всі лікарі сучасності і старовини, луки і луки, представники різних релігії погоджуються. Чи можна ви уявити? Згода! У сучасному світі більшість людей перестараються. Не залежить від матеріального багатства.
Навіть багаті можуть їсти делікатеси, і бідні студентські напої кілька літрів пива у вихідні дні. Так само, подивіться будь-який сучасний американський серіал про реальних чоловіків (Hawaii 5-0, наприклад). Вони стругані і м'язові, і якщо на вечірці вони п'ють пиво, то на столі для кожного з них пара невеликих пляшок (0.33 л), які скидають всю партію.
Кожен робить вибір.
11. Харчування та телебачення
Ми ввели гарне правило в домашніх умовах - основне харчування обов'язково проводиться на столі, не перед телевізором. Пити чай, їсти десерт, і ви можете подивитися хороший фільм. Після введення цього правила кількість споживаної їжі зменшилася, а задоволення їжі стала значно більшою.
12. План попереду.
Я не хочу планувати все, тому що є харчова схема, яка мені подобається, яка приносить переваги. Всі можливі комбінації продуктів, які вже були забиті в онлайн-сервіс, тому враховуються секунди!
Я зосереджусь на білковому компоненті - вранці з білків - яєць або сиру, на обід і вечерю - щось м'ясо або риба. Овочі в кожній основній їжі. А жири і вуглеводи спокійно «запалюють» протягом дня. Simplicity вирішує! :
13.00 р. Ніколи не довести що-небудь до будь-якого.
Скоріше ви розумієте це, простіше буде жити. Щоб поділитися своїм досвідом, Ваше бачення суб’єкта вітається. КБДЖУ є великим. Бажаєте, щоб ви зрозуміли? Звісно не. Це тільки для тих, хто хоче зупинити занепокоєння і почати жити.