Як знайти подарунок мови при необхідності сказати

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На жаль, не кожен може похвалитися можливістю зробити їх короткими, точними і незабутніми.

Веб-сайт Я скомпільував основні правила гарного тостного, щоб ви могли легко впоратися з почесною роллю тостера на майбутній відпочинок.

1,1 км Суддя за себе, громадськість неперевершено вдячна і добре втілюється. Вам потрібно лише висловити своє ставлення, поділитися симпатією, дати поради. І, якщо це можливо, оригінально. Це, мабуть, найкращий клас для навчання. Публічне мовлення звучить серйозним іТост не на всіх, пов'язаних з сухим звітом або інтерв'ю з хитрими питаннями.

2. Підійдіть і зробіть настій. Це традиції. Також приверне увагу присутніх. Це трохи розмаїття, але це набагато краще, ніж зробити тост, коли ніхто не слухає.

3. У Миша не приїжджаємо. Зачитати літературу - тостний мус не існує. Доторкнувшись про те, що «Я зустрінеш з чимось» або забутої школи «Мої не мене» буде виправдано. Уміння дарувати хороший непристойний знак певної майстерності. Комради, які здатні розшукати будь-яку компанію, в першу чергу, вже знають свої можливості, і по-друге, завжди мають запас перевірених заготовок у пам'яті.

4. У Прочитайте колекції з серії «Зелена Тамада» і оберіть кілька таст. Наприклад, на наступні теми: здоров'я, любов, щастя, ювілей, удачі, весілля. Тости повинні порадувати вас, пропустити тест – спробувати розповісти у власних словах, перевірити на чужій реакції. Можливо, вам доведеться писати і перевірити кілька разів, щоб пам'ятати. А ще одна хитрість: від чудових анекдотів, добрі тости, вони можуть бути упаковані і прикрашені відповідною темою «Так, я бажаю». . . ?

5. Умань Хороші заготовки, які зазвичай допомагають, не можуть бути на столі. Дайд просто визволення в дружній компанії, де багато допустимих і урочистих заходів, де необхідно дотримуватися формату і не пропустити з нагоди.

6. Жнівень Зробіть виступ більш виразним, чітким і переконливим допоможе правильне розміщення акцентів у вироках. Виділіть важливі слова, змінивши тон голосу під час розмови. Коли вимовляєте важливі слова, раптово підняти або опустити голос так, щоб слово або фраза вигідно відокремилася від загального фону. Застосувати цей принцип, де потрібно говорити в публічному режимі, і ви будете слухати з інтересами.

7. Про нас Не прочитайте війну і миру, інакше всі гості будуть закохатися. Ваш тост не повинен робити гостей стояти або сидіти до тих пір, поки їх окуляри піднялися. Прийміть 1-3 хвилини на тост - це оптимальне час.

8. У Не скажете, але не відмовтеся від того, що проблема тільки підібрати або сказати ті слова. Не плутайте в дієслові і не намагайтеся стати зіркою вечора. Просте і приємне: ви доручили оголосити одну зупинку на маршруті свята.

9. Навігація Якщо ви сміливо досягнете стану «Я буду співати зараз», краще забути про свій тост. Сидіння скромно і поросити салат. Тости краще виражені в першій половині вечора, коли кількість алкогольного п'яного не заплутує ваші думки.

10. Поговоріть з повагою.Неважливо, як красиво слів, які вписуються разом у вашому тості, головне, що ваше слово є щирим і походить від серця. Відповідає Вам щирі посмішки та теплі слова.

На основі матеріалів: Михайло Варяниця (школа життя), поздравление, какпросто
Фільмоогляд: Вовк вул. Стіна, Appian Way

на сайті www.imdb.com/company/co0088354/