9 Причини, щоб Ніколи не зловживати Onion Peels Виберіть те, що потрібно для вас!

Коли потрібно приготувати щось з цибулею, що ви робите? Звісно, ви очищаємо її від лушпиння, і кидаємо її в трах. Ні! Власне, свінгери Це джерело практично всіх необхідних вітамінів і мінералів. Це навіть здоровий, ніж цибулю самі!

Про цілющі властивості луків від цибулі давно відомо - цей непристойний вальщик економить від багатьох захворювань і в цілому позитивно впливає на здоров'я пацієнта.зціленняй "сайт" Повідомляємо, чому ви не повинні відкинути люки. Поведи мене, чудотворний народний лікар набагато ефективніше, ніж будь-які дорогі препарати!

Корисні властивості лушпиння цибулі

Харчова розмальовка
Луки цибулі вважаються не тільки нешкідливими, але і цілющими харчовими барвниками. Пам'ятайте святкову екстраваганцу, коли вони дивляться Великодні яйця! Так це хуск, який використовувався для цього з давніх часів. Крім того, багато навіть фарбують відвар, додавши трохи відповідного відвару. Для волосся.
Цибулю відвари зміцнюють волосся і роблять його більш живим. Багато жінок довго використовуються луки для зачіский Немає хімії, довірити мене! Бронхітит.
Відвар цибулі лушпиння корисний при гострому бронхіті і просто позбутися від сильного кашлю. Також робить компреси. Залийте склянку гуска з окропом і залиште на 15 хвилин, потім помістіть в марлі і вичавіть. Застосувати такий компрес 3 рази на добу півгодини. Захворювання нирок і сечового міхура
3 ч.л. подрібненої сировини, додаючи 2 склянки окропу. Після 30 хвилин ліки готовий, візьміть 1 ст. 3-4 рази на добу. При стоматиті.
При такому неприємному захворюванні можна промити рот відваром лушпиння. захворювання шкіри.
Бородавці, грибки, дрібні рани, дерматит - як позбутися від них, в'язка? Відповідь проста: подрібнений лушпи, змішаний з вазеліном або жирним кремом в співвідношенні 2: 3. Мазь наноситься 2 рази на день на уражену шкіру. Зберігати його в холодному місці. Набряки і варикозне розширення вен
Якщо змішати трохи подрібнений лушпи з 2 ст. оливкової олії, дати настоятися 10 днів, то ви отримаєте відмінний інструмент, який можна використовувати для масажу ніг. З холодом.
Легко виграти хуску як алергічний, так і холодний. Для отримання засобу залити 4 ст.л. л. подрібнені цибулю в окропу і подихають на пару 3-5 хвилин. Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не був фарширований носа! Для зміцнення імунітету
Відхилення від, на перший погляд, абсолютно непотрібні цибулю лушпиння служать одним з кращих засобів для зміцнення імунітету тіла. Це незамінна профілактика багатьох захворювань!

«Дії з семи недуг», а цибулю віски справляється ще з недугами! Не поспішайте відкинути його, слухайте. народна медицина!

Якщо ви погоджуєтесь, поділіть статтю з друзями! Це буде корисно знати все. цибулю-гуськй

через takprosto.cc