628
Чому найкраще ліки – кватки, штовхач і вправи для преси?
Професор і доктор медичних наук Сергій Бубновський буквально зламався з клаптяв хвороби. Не з медикаментами. Він створив власну систему загоєння, засновану не на таблетках, але на русі, і сьогодні ставить навіть бездіяльним пацієнтам на ногах.
Публікуємо акцепт з інтерв'ю, в якому лікар розповів про найважливіший секрет здоров'я і молоді - гімнастики.
Використовуйте ресурси вашого тіла.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Мої пацієнти з серйозними захворюваннями серця, які почали робити вправи за певною системою, були здивовані терапевтичними явищами, що трапляються до них.
Звичайно, найпростіше заковтнути таблетки тиску. Найважчіше не ковтати, але використовувати ті ресурси тіла, які допоможуть позбутися від постійного збільшення тиску. Без кардіолога в світі може показати мені пацієнта, який відновився від гіпертонії шляхом прийому ліків.
І якщо ви 40, лікар каже: "Діти, мед, це час, щоб хворіти." І призначають таблетки. І напої людина і помітить, що це не допомагає. І не вистачає грошей на наркотики. А потім він починає читати книги про альтернативну медицина і відкриває інші лікарські засоби - рух, дихання.
Парадокс: у нас є діти, які мали хворобу, лікар звільняється від фізичного виховання! З якоїсь причини, вважається, що в русі людина, безумовно, буде хвора, але лежачи в ліжку - він буде відновитися. Але, як ви знаєте, вода не протікає під ріжучим каменем.
Як позбутися від болю суглоба
При гострому болю наносимо холодний компрес, який знімає набряк. Біль завжди набряк, накопичення рідини. І потрібно робити вправи, які б накачати рідину з суглобів. І ми, замість виконання вправ, перекачування цього розділу судна, перейдіть до місця і запустіть ковтання таблеток. Але я не бачив жодної людини, яка була «пашна» лежачи, ковтати таблетки.
Ми попросимо мене, «Так, робимо гімнастики все життя зараз?» Як чистити зуби і миття. Гімнастика, коли ви вийшли з болю, від інвалідності - задоволення. Для мене тільки воістину щасливу годину дня, коли я роблю гімнастики вранці. Якщо ви не старієте, ви отримуєте молодше. Людина, яка регулярно вправ, замість старих клітин з'являються молоді.
У мене є цей тріад: кватки, штовхання, прес вправи. Я познайомлюсь з заслуженим артистом, Борисом Єфімовим, який жив на 108 років. Маленький був старий чоловік. Я попросив його, «Що ти живеш так довго?» «Щоден, – каже: «Я сидю 450 разів на день». Це чудовий спосіб отримати кров через ваше тіло!
Якщо ви замовляєте щодня з прямою спиною (10 разів – сніп води, 10 разів – сніп води), зникнуть багато проблем. Це особливо важливо для тих, хто сидить багато на комп'ютері - бухгалтерів, дизайнерів, програмістів.
Робимо це правило: година працювала - сісти в 30 разів. І буде добре починати ранок холодною ванною - 5 секунд. І ви повинні копати голову. Ви можете взяти душ, але це гірше. Душ розбиває енергію, збирає ванну.