Перли вчителів, які не отримують в кишені для слова

Звичайно, одне з найяскравіших вражень навчання – спілкування з вчителями. Витривалі лекції, приправжені жартами і барбами, слухають набагато цікавіше, а матеріал всмоктувався набагато краще.

З теплими спогадами студента, Веб-сайт Зібрав кращі заяви викладачів, які опубліковані в Інтернеті за вдячними студентами.

• Я пам'ятаю це.
  • Ми маємо 3 держави в законі:
    1. де Джер
    2,2 км Де-факто
    3. У Де-біло
  • Логічно, кожен отримав кредит. За винятком тих, хто не зробив.
  • Пара англійською мовою люблять груповий секс, ви не можете пізно!
  • Неподалік від дверей. П'ятисекундна тиша, потім:
    до Вибачте мене, ви бачите наш дверцят?
  • Після другого семестру ви навчилися закрити двері, коли ви вводите класну кімнату. Я вражений власним педагогічним талантом.

• Наука є чудовою. Вже понад 2000 років. й
  • Візьміть цю точку над площиною дошки, перетягніть її через центр інверсії і перемістіть туди. Я не можу показати вам все далі, я не можу отримати мій палець в дошці.
  • Я не люблю навчати латину після довгої перерви. На очах студентів ви можете чітко ознайомитися з думками: й
  • Див., прямо тут, трикутний? Це квадратна кісток.
  • У Росії так історично встановлено, що суворість законів компенсується необлігацією їх реалізації. Тут біля будівлі факультету не можна курити - так немає, є студенти і викладачі. Він буде схожий на середні віки, голови тих, хто спійманий - на ставці і в ряд, щоб покласти інші страху. (Після короткої паузи)

• Я не люблю презентації. Потрібно відключати світильники. Поруч зі світлим, учні останніх стрибків свідомості.
  • Вивчіть теорію, адже у всіх роботах ви маєте докази на рівні «Ви, моя мама я снищую!»
  • Головний забули журнал.
    Викладач:
    - Все, хто тут немає, підпишіться!
  • до Як ви вирішуєте?
    - Чому ми не використовуємо формулу?
    - Краще використовувати крейди, дошку і, бажано, трохи мозку.
  • Це буде корисно для вас в житті. Я не знаю.

• Я пам'ятаю, що на семінарі з теоретичної механіки, незалежно від того, скільки я готовий, я не можу вирішити одну проблему. В кінці я прийшов до висновку, що тут працює зло сила, і я почав дати студентам додому.
  • Що написано тут, ніхто не може зрозуміти, бо це не зрозуміло.
  • - Я збираюся малювати на дошці.
    * малюємо коло*
    до Коли я малю, я думаю, що це так, чи ні?
  • Ми не заважаємо смертників, ми філологи.
  • Я відчуваю себе співробітником корпорації «Діаммондс Росії», бо ви, звичайно, діаманти, так як фізичний відділ не залишив подряпин на вас.
  • Що потрібно знати в іспиті? Я відповіла: це!

Кілька більше перлів від вчителів:
Генійські перли викладачів університету
Щиро вдячні викладачам університету

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/ostroumnye-citaty-prepodavatelej-vuzov-803910/