703
Кращий природний засіб для зміцнення імунітету - імбирний варення з лимоном.
У холодному сезоні необхідно уважно стежити за вашими здоров'яВ осінньому і зиму люди найбільш схильні до застуди. Для цього необхідно зміцнити імунітет за допомогою всіх засобів.
Так ви не хворіли, "сайт" Приготований рецепт справжнього вітамінного бомби - імбирний варення з лимоном і медом. Це лікування допоможе зміцнити здоров'я і здоров'я близьких.
Гінгер варення з лимоном
інгредієнти
Наріжте лимони кубиками і залийте їх в літрову банку, в якій ви будете зберігати варення. Потім в ту ж банку подрібніть лимон блендером. Додаємо до лимону корінь імбиру. Залийте масу медом і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Що це? Цей джем не вимагає термообробки, і ви можете зберігати його протягом тривалого часу завдяки консервативам. медй Додайте цей засіб до чаю або просто використовуйте ложку щодня.
Обов'язково спробуйте. зміцнення Подруги про це чудовий рецепт!
через takprosto.cc
Так ви не хворіли, "сайт" Приготований рецепт справжнього вітамінного бомби - імбирний варення з лимоном і медом. Це лікування допоможе зміцнити здоров'я і здоров'я близьких.
Гінгер варення з лимоном
інгредієнти
- Імбир
- 3 лимони
- 1/2л меду
Наріжте лимони кубиками і залийте їх в літрову банку, в якій ви будете зберігати варення. Потім в ту ж банку подрібніть лимон блендером. Додаємо до лимону корінь імбиру. Залийте масу медом і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Що це? Цей джем не вимагає термообробки, і ви можете зберігати його протягом тривалого часу завдяки консервативам. медй Додайте цей засіб до чаю або просто використовуйте ложку щодня.
Обов'язково спробуйте. зміцнення Подруги про це чудовий рецепт!
через takprosto.cc
5 супер простих вправ для красивої фігури: мінімальні зусилля – максимальний результат!
Коли він прокинувся вранці, він побачив, що весь будинок мав отвори, в яких лежав коржі.