538
Як необґрунтовані розширювальні матеріали для наших відносин
Наші плани життя завжди тісно пов'язані з людьми навколо нас, їх почуття, думки та дії. Ми намагаємось очікувати дій наших рідних і близьких, ми очікуємо певної поведінки від них. Але очікування не завжди зустрінеться - а потім виходить неминуче розчарування.
Веб-сайт Я підготував корисну статтю, в якій автор розповість вам, як зупинити очікування певної поведінки від інших і побудувати гармонійні стосунки.
Одного разу мій чоловік пішов на бізнес протягом декількох тижнів до іншого міста. Тоді ми проживали біля пляжу, і я любила ходити в вечірки уздовж берега, насолоджуючись захід сонця і шумом океану.
Увечері я був в чудовому настрої: пляж був наповнений щасливими сім'ями, життя здавалося так чудово - все було ідеально. Я назвав чоловіка, щоб говорити про деякий час і поділитися своїми почуттями, але виявилося, що він був згас і пригнічений про свою роботу, яка більше не приніс йому задоволення.
Я взяв його дуже особисто і відразу отримав холод: як він може говорити, що коли він має стільки зобов'язань? Чому він руйнує свій ідеальний літній вечір?
Але після всього 10 хвилин я бачу це: Він не знищив нічого. Він був про мене: Я очікував йому бути в одному гарному настрої. Я був зміщений, тому що він не заважав, що я хотів його.
А тут був ще один випадок: один день після зустрічі мій друг, я послав своє повідомлення і поділився своїми емоціями про те, що я був дуже щасливим, щоб побачити її і що ми мали велику розмову. Звісно, я очікував швидку взаємну відповідь.
Здавалося мені, що вона ігнорувала мене і не хочу спілкуватися на всіх. Нарешті, вона відповіла дуже щирим повідомленням - і затримала її відповідь просто тому, що вона зайнята людина і не реагує на повідомлення миттєво. І я знала все це, але я був в одній ситуації знову: Я придумав поведінку іншої людини. І коли я не бачу його, я був
Хміль на результат, який ви заслуговуєте, є одним, але намагаючись змусити події і додати негативні думки і емоції в ситуацію є ще одним. Ви не можете очікувати і контролювати, як інші люди думають, відчувати або реагувати.
А якщо ваш рівень щастя, впевненість або дії залежить від реакції інших людей, то ви встановите собі безліч досвіду заздалегідь.
Ось деякі способи зупинити будівництво помилкових очікувань і не отримувати оновлення, якщо речі не йдуть на шляху:
1,1 км Зупинити очікування інших людей, які хочуть, щоб вони були Намагайтеся стати більш відкритими з іншими, підготувати для можливих реакцій на різні ситуації.
Якщо на цьому прекрасному літньому вечорі я відкрив мій розум і серце до чоловіка без прецедентних очікувань, вечір залишався славним, а настрій чоловіка значно краще.
2,2 км Починаємо будувати своє щастя і впевненість в собі на основі власних думок і вірувань. Якщо хтось щось несподівано і ми отримуємо розчарування, це тому, що ми маємо уявлення про те, як людина дійсно мав це зробити.
Наприклад, ви думаєте, що ваш син повинен отримати високий рівень, але коли він приносить додому два і три, ви відчуваєте небезпеку і провини. Коли ви перестаєте б вірити, що ваші сини є відображенням вас, як батька, і почати бджільнити, що ви дійсно робите краще для нього, провину дозволить піти і страждання зупиниться.
3. У Відчуйте цей момент якомога частіше. Якщо ви думаєте, що хтось знову не відповідає вашим очікуванням.
Для деяких дробів другого існує безліч теорій, версій і вгадок, один більш страшний, ніж інший - зупинка в цьому моменті, не вдається зайвих. Подумайте та оцінюйте ситуацію, якщо з-за кордону: чи продовжуєте клонятися очікуванням та «такими» їх поведінкою?
Ви не можете отримати взаєморозуміння і підтримку, якщо ви очікуєте, що хтось інший, щоб дати його. Єдиний спосіб, щоб зупинити мислення про те, що ваші рідні повинні і не повинні робити, і дозволити собі створити власне щастя.
через tinybuddha.com/blog/how-expectations-undermine-our-relationships-and-happiness/