579
Не забудьте, що ви дійсно люблю.
У своїй статті письменник Марк Мансон розповідає про те, що реальна пристрасть до Вашого бізнесу, чи варто шукати і що обов’язково варто звернути увагу.
МиВеб-сайт Я думаю, що його слова допоможуть багатьом людям зрозуміти себе.
до Подумайте своє життя. Ви ніколи не думали про те, що робити або як це зробити. «Які переваги футболу над бейсболом?» Ні, ви побігли на майданчику, грали бейсбол або футбол. Вони побудували пісочні замки, відіграли плями, змащені приступними питаннями, захоплено розмазують через траву і схильні бути монстром з каналізаторів.
Ви просто зробили. І справді красиві речі трапилися. Якщо ви починали капелюшну бейсбол, ви просто припинили його грати. І ніхто не був відхилений або сперечався.
І навіть якщо ви постерігали дорослим з питаннями, ви ніколи не попросили себе, "Не роблю нечу?" Я не думаю, що мої друзі роблять це.й Може бути, я не повинен. Чи впливає на своє майбутнє?
Сьогодні я отримав грубо 1,1504 лист цього року від чоловіка, який, як багато інших перед ним, запитав мені питання: Що робити з вашим життям, і як знайти свою улюблену діяльність? ?й
І я не відповів. Чому ви запитаєте? Бо я не трахнув знати. Якщо ви не знаєте, що робити з вашим життям, чому ви думаєте, що веб-сайт moron допоможе вам? Я письменник, а не фортепіано.
Всі ці люди в своїх листах скаржалися, що вони не здійснили і не змогли знайти окупацію до своєї справи. Я думаю, що всі ці скарги несуть. Ви вже знайшли свою пристрасть, просто ретельно ігноруйте її. Ви прокидаєте лише для того, щоб провести 16 безкінечних годин? Очевидно, що ви робите щось протягом дня, ви маєте улюблені теми, щоб розповісти про. І серед всіх ваших щоденних заходів, є обов'язково щось, що ви можете повернутися в день після дня.
Ваша пристрасть є прямо перед вами, і ви не хочете його помітити. Ви можете сказати: "Так, я люблю коміки, але це не рахувати." Ви не можете заробити гроші від коміків. й
Дійсно? Ви пробували?
Ви думаєте, що ви не маєте бажання зробити все. Але проблема дійсно, як ви відчуваєте про ситуацію.
Більшість часу ви думаєте, «О, ні, це неможливе,» або «Моя мама і тато не будуть щасливі, якщо я це зробити, вони хочуть стати лікарем». Це в цих моментах, які ви забудете, що ви дійсно любите. Хобі дають шлях до пріоритетів.
З якоїсь причини, кожен вважає, що людина повинна мати пристрасну любов до своєї роботи, інакше немає способу. І ми всі діліґентно шукали саме те, що саме діяльність, запитуючи поради щодо того, як краще це зробити. Я кладаю цей спосіб: ви можете тільки як ваша робота, тому що є пара хороших хлопців у вашій групі. Ви можете відмовитися від вашого безкоштовного часу до вашого хобі. Я не сказав нічого супернова, я? З яких причин багато людей забувають про це.
У нас є ще один важливий момент: кожна робота, навіть найулюбленіша, іноді повна гнать. Ви ніколи не будете нудьгувати. Я думаю, що моя робота хороша, але я досі не знаю близько 30 відсотків цього. Деякі дні, багато іншого.
Це життя.
Все про ваші очікування. Якщо ви хочете працювати 70 годин на тиждень і сну на роботі, як Steve Jobs, які присвятили майже кожному вільному другу своєму улюбленому бізнесу.й Ви бачили занадто багато поганих фільмів. Якщо ви думаєте, що ви повинні прокидати кожен день і танцювати в ваших піжами для нового дня, ви були брутально налаштовані. Не схожий на те, що в житті. Не реально. І має бути певний баланс.
Хороший приклад є другом шахти, які намагаються побудувати бізнес онлайн протягом трьох років. Не працює. Хоча він все ще триває і з часом з новими силами повертається, де він почав. Але з яких причин він не вважає його коханим, незважаючи на весь час і справжній ентузіазм, який він витрачає на нього.
Я зустрічаю так багато людей, як він кожен день, хто думає, що вони не мають реальної пристрасті. Але не потрібно шукати його. Успішний бізнес вже знайшов їх. Але вони жорстоко ігнорують його. Вони відмовляються вірити в свою життєздатність і перспективи розвитку.
Як стати письменником? І ось мій відповідь: "Я нічого не сказати про це - Я не знаю!"
Я ніколи не розглядався як потенційна кар’єра. Я не розумію, що мій хобі. Моя любов була музика, політика та філософія. Я просто писав все, що я відчував. Але коли я шукав роботу, я не хочу виглядати занадто далеко. Вона знайшла мене.
Це одне, що може бути небезпечним. Якщо ви повинні виглядати всюди для вашої пристрасті, ви не можете мати пристрасть до будь-якого.й Ну, якщо ви пристрасно про щось - це вже невід'ємна частина вашого життя, і ви навіть не думаєте про те, чи підходить для вас.
Я не думав про це, коли я помітив 2,000 слів на форумах, які не є другом шахти, який розробляє логотип для свого інтернет-магазину, думає, хоча він не хоче визнати, що він так само любить. Наша пристрасть стала природною частиною життя.
Дитина не ходить навколо майданчика і думають, «Хмм, що я повинен робити?» Він просто йде і весело.
Якщо ви шукаєте хобі, то шанси ви не отримаєте задоволення від того, що ви знайдете. Але ваш улюблений бізнес набагато ближче, ніж ви думаєте - він вже знайшов, ви просто свідомо не помітили його.
Кредит Марк Мансон
Переклад Веб-сайт
Фото: будь-якийпарадиксом
Читати далі:
Чому сучасне покоління приречена
Хаг Лорі: "Не встигає."
www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/hyu-lori-vot-sejchas-samoe-vremya-972710/