560
Жіночий діалог. Гра для двох
Як важко зрозуміти почуття, коли життя займає гострий поворот. Ми всі, ймовірно, знаємо цей діалог в наших головах: спочатку ми пофарбуємо жахи перед нами, а потім заохочуємо себе.
Веб-сайт Вона публікує невелику гру письменника Анни Воронина «Воман і Браїн», в якій вона гуморно показує цю чудову внутрішню розмову.
ДружинаГосподи, Він залишає, залишаючись, залишаючи мене! (Криття)
Братина.: Позитивний, позитивний. .
ДружинаЩо ще краще? Упаковка речей, які ви замовляєте. . й
Братина.: Не плаче, посмішка... Мислитий посмішка... І не хвилюйте руки, як млин!
Дружина: Bastard, валізована упаковка ... Пристойний чоловік, залишаючи, приймає тільки шкарпетки і нижню білизну, і цей бейстар також поставляє футболки. (Криття)
Братина.Посмішка!
Дружина: Чому не кинути себе на нього?
Братина.Про нас
Дружина: Чи повинен я коліна перед ним?
Братина.Про нас
Дружина: Може бути його?
Братина.: Що таке?
ДружинаПро нас Гладка на голові?
Братина.Як?
Дружина: Потім живіть його, поганий, з відваром. Це двомісячний розтяг. Може бути, він буде використовуватися для нього. й
Братина.Ви злочинець після всіх... Що робити, якщо ви не можете розраховувати?
Дружина: Я гона гойдалка трохи краще і ka-a-a-k-a-ka!
Братина.: Я не в цьому сенсі... Ви збираєтеся вбити мене, і це стаття!
Дружина: Що, скажеш мені, так як ви так розумні?
Братина.: Посмішка! Позитивна, позитивна. .
Дружина: Що можна дізнатися про це? Я один. (Криття)
Братина.: Посмішка! Не одна, але безкоштовна жінка. . й
Дружина: Чому б я був так безкоштовним?
Братина.: Посмішка! Найкращий подарунок!
ДружинаЧому? (Шрифти)
Братина.: Далі Ви дізнаєтеся іспанську – ви завжди мріяли про перегляд телевізійних шоу без перекладу. У колі гри на барабанах ви будете зареєструватися - з силою!
ДружинаНемає часу. . й
Братина.: Ви будете керувати вашими фінансами без будь-яких припливних покупок американських ловунів і вічних ремонтах мертвого автомобіля!
Дружина: Я буду купити хутро пальто і сандалі ... добре, ті з бантом ... (Діринг сліз)
Братина.: Що хлопець з юридичного відділу виходить на вечерю, він шукав вас, як це. й
Дружина(Посмішки) Так, ми підемо до McDonald's, до речі, він вже запропонував. Я зносу хутряний шуб, сандалі з бантом ... (Смішуючи таємничо).
Братина.: Немає готування, без прання. . й
Дружина: Просто манікюр, педикюр, маска, масаж! (Посмішки з щастям) Я візьміть екскурсію Московською дорожнею. (Мрія).
Братина.: Ви не бачили позитиву. . й
Дружина: О, Я живу! (Посмішки тріумфально) Ох-Ох!
Братина.: Що?
Дружина: Він на колінах з валізом, поціновуючи коліна!
Братина.Хто?
Дружина: Не валізуйтеся! Він сказав, що він ніколи не знайде когось, як мені. Ковані мене ... Він хоче залишитися!
Братина.Ой!
Дружина: Що про вільну жінку? (Криття) Що про барабанне коло? Пальто, ті сандалі? (Sobbing) Вася з юридичного відділу?
Братина.: Позитивний, позитивний. .
Автор: Анна Вороніна
Ілюстрація для рецензування: Аміичне життя
по amic-life.ru/blondinka-eto-sostoyanie-dushi-muzhskoe-mnenie-o-svetlovolosyih-zhenshhinah