Вони бажали зробити пару романтичних осінньої фотографії, але потім їх життєрадісний дашунд з'явився в кадрі.

Меган і Кріс вирішили зробити красиву передвесняну фотосесію з собакою Луї. Вони наймають професіоналів, приготовані, але не враховують одне: Людям, як він вийшов, мав власний погляд на те, як зробити свої фотографії дійсно незабутніми.

Вони бажали зробити пару романтичних осінньої фотографії, але потім їх життєрадісний дашунд з'явився в кадрі.

Ці фотографії дуже смішні редактори Про нас!

«Подивитися фолієві, як краще він міг, не завадить зусиль. Він стрибнув прямо перед камерою, кожен раз намагався непристосувати приміщення на фото, говорить автор зйомки.

3250Р. 3700Р.

Це те, що Луї є ревнощами своєї господині Меган до її fiancé Chris.

Цей jealousy штифти Луїс, щоб бути близьким власникам на всіх важливих моментах їх життя.

"Коли я скучу до Кріса, Луї намагається зробити те ж саме, - каже Меган. Коли я подряпин Кріс назад, Луї хоче. І коли ми спробували переробити наш перший танець, Луїс сидить і кинувся до тих пір, поки я забрав його.

Нещодавно опубліковано ці фотографії на сторінці Facebook - і вони вже захопили тисячі користувачів.

Вибрати 42 _

«Ми шукали картину або картину для нового будинку. Ми думали, що це буде весільна фотографія, але вона схожа на це буде фотографія Луї, Меган сказав.

Також читайте: Найвибагливіші собаки у світі

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/taksa-sdelala-romanticheskuyu-fotosessiyu-svoih-hozyaev-nezabyvaemoj-1085510/