Наступна модель переможець приховує сенсаційну таємницю

Реальність шоу "Net Top Model" є одним з найпопулярніших шоу в світі, що має безліч аналогів по всьому світу. У цьому шоу красиві дівчата змагаються один з одним для контракту з моделлювальним агентством і шанс стати професійною моделлю. Вперше в історії шоу на Net Top Holland 2015, перемога отримала 20-річна краса Лойза Ламерс, який народився хлопчиком.

20-річна перукарня Loisa Lamers став першим транссексуалом, щоб виграти на шоу «Net Top Model», став переможцем конкурсу краси, що відбувся в Голландії

http://ax-d.pixfuture.net/w/1.0/afr?auid=538125168&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE Головною премією шоу стала контракт на 50 тис. євро з модельним агентством Touche Models, який пішов до Лоїса.

Лойса тримала секрет від творців шоу, що вона народилася у хлопчика імені Лукаса.

, м. Київ

Коли вона здійснила зізнання під час проведення конкурсу, вона була захоплена позитивною реакцією журі.

"Коли я оголосив, що я народився хлопчика, я знаю, що я буду багато уваги. На щастя, я нічого не отримав від людей, але приємна і солодка реакція на вашу участь. А ті, хто боляче просто подрібнити повітря, сказав Лойса.

Лойса, коли вона була 12.

Шукаю цю дівчину, важко вірити її трансгендер.

376571