Дівчина отримала дуже дивне текстове повідомлення, але події, які були неймовірними!

Цей незвичайний інцидент став недавно в Москві. Zabehullo Shafeizoda, рідне село Мардан Пенджикент Республіки Таджикистан випадково знайшов гаманець з грошовими та банківськими картками в магазині.

Дівчина отримала дуже дивне текстове повідомлення, але події, які були неймовірними!

http://ax-d.pixfuture.net/w/1.0/afr?auid=538125168&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE Ніяких контактних даних власника гаманця не було, а потім молодий чоловік знайшов оригінальне рішення: він почав надсилати невеликі суми на банківські картки, які були всередині гаманця, з повідомленням, яке він знайшов гаманець і його контактний телефон. Всім сподіванням було те, що повідомлення про отримання коштів буде бачити власник гаманця.

Я вперше відправив невелику суму на одну з карток, але господиня не зателефонувала. Я думав, що я був свого роду шахрайством. Я чекав при цьому і відправив гроші на другу картку з тим самим повідомленням. А потім господиня називається назад. Ми домовилися, і я дав свій гаманець з усіма його вмістом. Ми віримо, що хтось інший ніколи не принесе вам нічого хорошого. Ми були дуже щасливі, щоб дати цю дівчину її майно назад. І вона була двічі щасливою! – каже Zabehullo.
Властивість гнійного мученика Олени Куратової, молодого Мусковіта. Після цього незвичайного інциденту вона написала про це на Facebook: "Коли я отримав цей текст, я думав, що це був сережкою - як дзвінок, і ви будете заряджені тисяч рублів за виклик." Коли другий текст прийшов на іншу карту, я почав думати про те, де він отримав свої номери карт. Коли через 4 години я захопився шукати гаманець – це ніде, і я зрозумів, що «хоча» не є «хоча» як я читати, але «гаманець». Спасибі, хлопець назвав Шафейзода! Ви приніс мені втрачений гаманець прямо поза входом, повний і з ВСІм картками, які я маю) і зміцнив свою віру в людства!

Я ще не можу вірити і я так вдячний цьому хлопцю! Повідомляємо мене - У мене є онлайн-банк, я не знайшов жодного телефону або візитних карток і вирішив розповісти вам по картках) - бути чесним - я не хотів би зробити те ж саме в моєму житті!

Її Facebook повідомлення також звернули багато позитивних коментарів:

до Як багато разів я недавно був вражений на свідомість людей... так давайте сказати від мігрантів?

Alena, спасибі за це повідомлення. Він зігріває душу.

- Добре зроблено! Я шукаю переклад Правда прогріває душу!

- Історія доводить, що це не про національність. Це люди. Вони або люди ... або так далі. Пройшов.

- Ог! Я не знаю, що диво в одній пляшці, добре мати людей навколо, ЛЮДИ!

- Я так радий і щасливий, що все відбулося! Я сміхався відірвати з тексту: і це було чудово! Але з іншого боку я зловив себе мислення, що я мав мої телефони повернулися тисячі разів, гроші випустили з моєї кишені і все, що, але не вдома. І я був сумним. Не тому, що вони не повернулися, але тому що це так незвично для своїх земляків.

Ось картина чесного чоловіка.