Вона чекала малюка, але що ультразвук показав свою слабкість!

Коли Карен і Іан Гілберт були молодят, вони дізналися, що Карен був вагітним. Пара думав, що вони чекали однієї дитини, але потім Карен почав мати серйозні болі в животі. Вона боїться вона не могла нести дитину. Увімкніть Карен неправильно про кількість дітей і болю. Як виявилося, молода мама і тато чекали цілого потрійного, а біль пов'язано з тим, що діти бояться на місце в животі матері. Неймовірно, три близнюки були ідентичні, що надзвичайно рідко (1 шанс на 200 мільйонів).

72816716

http://ax-d.pixfuture.net/w/1.0/afr?auid=538125168&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE Лікарі, однак, видалили розчаровує вирок. Вони запропонували, що Кара і Ян розірвав вагітність, оскільки існує ризик для здоров’я малюків. Через те, що діти розділили одну плаценту на три, вони можуть розвивати синдром, в якому можна позбавити решту їжі і житлового простору.

У парі вирішили, що аборт не буде свого вибору. Два місяці до розкладу. Карен і Іан названі немовляти Fiona, Maddison і Paige.

Поки батьки чекали нового сюрпризу, що вони не чекали. Похідки були настільки схожими, що мама і Дад не могли розповісти про різницю. Він прийшов до того моменту, що не вдалося дізнатися, хто вже побачився, хто купить, і хто змінює одяг. І ось де Карен і Іан мав бути креативним.

р.

Вони вирішили покрити нігті на великих пальцях близнюків з різним лаком нігтя, першим листом в ім'я кольору кожного з яких відповідає першому літері в ім'я дівчаток: колір фуксія для Fiona, м'ятний зелений для maddison і фіолетовий для Paige.

Для батьків це був реальний вихід з ситуації. Зараз легше доглядати за маленькими. Найдовша дочка Faye допомогла фарбувати мініатюрні нігті.

Карен каже, що вона прийшла з ідеєю для нігтів після того, як вона прочитала одну історію онлайн, де мумі ідентичних походів також плутають дітей. В результаті жінка повинна змінити назви дітей. Карен вирішив уникнути цього в будь-який спосіб.

316962

На сьогоднішній день Іан і Карен легше розповідають своїх дочок окремо. Діти тепер одягають взуття, які також відповідають кольором, а також лаком для нігтів.

За словами Карена, вона має три рази стільки турбот, але вона ніколи не дасть їм.

24862