474
20 коротких, але дуже страшних історій, які зупинять вашу кров у ваших венах
http://ax-d.pixfuture.net/w/1.0/afr?auid=538125168&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE 2,2 км Я поклав сина на ліжко і закріпивши його ковдру, коли він виглядав мене в очах і сказав: "Тату, так що хтось під ліжком..." Я дивився під ліжком, і я бачив мій син, дивлячись на мене і збиваючи, «Татусь, хтось лежачи на моєму ліжку...»
3. У Ніч я скинувся в салоні в лісах, мрія не прийшла до мене, бо я був відлякуваний портретами на стінах, старі, синістра, потворна. З тих пір, якби не було портретів в цьому будинку... тільки вікна.
4. У На землі тільки одна людина. Він сидить на стільці в кімнаті, і там був збитий на двері.
5. Умань Я отримав думи в обгортці бульбашок. Я пішов їх у вітальню, і після того, як я чув бульбашки лопаються.
6. Жнівень У віконці мого приміщення з'явився неоднорідно посміхання обличчя і зірвав у мене. Живу на 14 поверсі.
7. Про нас Моя дочка тримала кричу і кричуща в середині ночі. Я пішов на її могилу і попросила її зупинити, але це не допомагає.
9. Навігація Мама подарувала мені на кухні. На шляху, я почула мами від іншої кімнати, "Не біжу там, я чув, що теж."
10. Я прокинувся, тому що я чув на склі. На першому я думав, що хтось збив на моєму вікні, але потім я чув ще один збиток... з дзеркала.
11. Коли я приходжу додому, моя мама потішає з кухні, «Ойдіть на вечерю», а текст від матері відразу прибуває: «Я буду пізно, прогріваю щось. й
12. Як звичайно, я поцікавила дружину і дочку перед сном. Я прокинувся в м'яких стінах вперед, і лікарі сказали, що я мріяв про це.
13.00 р. Вона запитала мене, чому я взяв такий важкий дихання. Але я не зробив.
р.
15.00 р. Моя дружина мене кинулася, щоб розповісти мені про те, що був незабутній гість в нашому будинку. Але вона загинула два роки тому. "Я не можу спати," вона збивається, сходження на ліжко зі мною. Я прокинувся в холодному поті, свербляючись в плаття вона була похована.
16.00 р. Лікарі розповіли пацієнта, що після ампутації можливі болі. Але ніхто не попередив про те, як холодні пальці ампутованої руки подряпини інші.
17.00 р. Учора я кинув свій мобільний телефон і він впав прямо в терт. Я здаю цей ранок, щоб знайти телефон, який не загартований ліжком з тільки непрочитаним повідомленням: "В обидві сторони ласкаво просимо".
18 років Ми вирішили поплавати вночі, ми пішли в воду, ви забрали свою руку, і я відчував себе як щаслива людина на планеті. Тоді я шукав вас і зрозумів, що ви переходите в воду все разом, допомагаючи собі як руки.
19.00 р. В той час як лежачи в ліжку, намагаючись спати, я раптом почув мій собаку скребкування в спальні двері. Я пішов, щоб дати йому в, але перевертався і побачила собаку сплячий мирно біля ліжка.
20. Я прокинувся в три ранку і побачила молодшого брата, що сидить на краю ліжка. У цей момент ковдру переїхала за ним, і я чув, хто збив, "Брати, хтось сидить на моєму ліжку."
: маркетій.ру
Cht esly coup d iPhone в Smart Електричний привід (незвичайно)?
Фотографії знаменитостей, які не повинні ставити в мережу