569
Молодий Леді Є Getting Mauled По Two Молодий Lions
Привіт хлопці,
Моя назва Maxine Prins, я дівчина грати з ці леви. Майже 5 років тому я працював на Львів-Паркі в Йоганнесбургі. За цей час я нічого не знаю про консервованій полювання вони робили. Я чув про це через рік і я був дуже сердитися і сумно. Цей відео було взято на цей парк і я не знаю, що сталося з цим поганим левом кулі я витрачаю кілька місяців з.
через це, я хотів зробити щось і заперечувати своє життя, щоб врятувати тварин. Я повернувся до Південно-Африка цього року, щоб зробити дику природу і дізнатися більше про ці красиві тварини.
Перший тиждень мого перебігу я побував на декількох парках тварин і на одному жахливому парку я бачив цей бідний маленький левовий куб, який сидить окремо в невеликому профілях. Але мій курс продовжується. Я просто не можу отримати цю картину з мого розуму цього куба так, коли я зробив з курсом я отримував автомобіль і відразу повернувся до цього парку і купив левовий куб, Ельза. Я отримав в контакті з красивим святом, Юкані. Я так щасливий! Я отримав всі дозволи для переміщення Ельзи. Ми переїхали на 24-10-2015 і зараз живемо там щасливе життя.
Цей відео пішов вірус з неправильними причинами ... Люди повинні знати не відвідати або волонтерів у цих парках, ви можете вихованцям або ходити з левами. Всі леви закінчуються як трофей і це страшно! Я не знаю про це консервоване полювання, я хочу створити більш обізнаність для теми, щоб інші люди могли дізнатися про свою помилку!
Тепер я зберіг один левовий куб, але є набагато більше, щоб зберегти. Я вирішив не зупинитися тільки цей левовий куб і почати фундамент, щоб зберегти більше лев / дорогоцінних каменів.
Дякую за читання цього і будь ласка, поділіться і нехай люди знають про консервованих мисливських господарствах.
р.
3610Р. 4200Р.
, Україна
, Україна