Dead Fin Whale на Cape Cod-Necropsy -Провінцетаун, MA (Graphic Content)

Зображення Rachael Montejo- Про нас Цей кит минув на пляжі і був вже мертвий перед цією професійною науковою та уповноваженою командою почав неприпустимий визначити смерть. М’ясо не можна їсти. Вечеря захищена в цій країні. Кит некропсія (для визначення причини смерті і м'яса не є їстівним, ні це законно їсти м'ясо китло в США) виступала IFAW і WHOI в травні 2009 року в Herring Cove в Провінцтаун, MA. Для додаткових зображень або питань звертайтеся до мене в rachmonte@hotmail.com. Дякую.

р.

(www.rachmonte.com) (Вважають, що кит був вражений великим катером на морі, а також продемонстрував інші ознаки хвороби. Хит був вже мертвий, коли він змивається на березі і м'ясо китло не було їстівним (це було занадто довго, і це незаконно їсти м'ясо китло в США). Усі дослідження, які проводяться під час і після того, як некропсія допоможе просувати наше розуміння про китлі і що ми можемо зробити, щоб захистити і зберегти їх і наші природні оточення, включаючи маршрути великих суден, щоб уникнути ударів на морі.) Дякуємо за перегляд відео. Музика Девіда Михайла та Лі Поморо- Пісня заголовок- «Peace»-Я не можу відповісти на стільки електронних листів, як це було представлено близько 20 мільйонів разів на дату. З повагою, Rachael Монтеджо