Лінкс рятувальні відео вибухи YouTube

На самому початку нового року на YouTube з'явився відеозйомка «Ліберація риски». Він захопив, як безстрашний молодий чоловік, побачивши lynx, спійманий в пастку, кинувся, щоб врятувати предатор. Кохання, однак, не була особливо вдячна: вона спробувала відкусити руку Спасителя.
«Людина в цих пострілах не мене. Це мій друг Бретт. Це той, хто рятує рисунку, – цей опис був залишений Американським Крісом Ward, який опублікував відео «Збереження рисунки» на його сторінці YouTube.
За тиждень (реєстрація була розміщена онлайн на січень 2), 4-хвилинна історія про випуск заміського предатора збирала понад 5 мільйонів переглядів. Дія, ймовірно, встановлюється в канадських лісах.
"Чому ми тут? Це Mr. Lynx! Ну, якось ми повинні дати цей поганий хлопець. Я не знаю, як ми будемо робити це ще. Як милий кіт, безстрашний Бретт сказав зі сміхом, як він підійшов до lynx. У цей момент його голос був потертий виростком.
Після того, як молодий чоловік почав операцію, щоб звільнити «попередню кішку», яка спробувала подряпинити свою лапу або відкусити руку. В кінці, завдяки пальці, лисиця здатна натиснути на землю і відкрити мисливську пастку під ногами.

Звернувшись до дикої кішки, юнака і його оператор мав право очікувати вдячності від неї, але вона заступила на них. В результаті Бретта і другу довелося приховати за СУВ і дивитися з афаря, як хижака, залишилася сцена.