488
Парарот врятував дві школярки від смерті.
Пташка зламала двері клітки і змиваючи маленькі домогосподарки, які закинулися після вдихання газу з відкритого пальника.
Паррот врятував дітей
У Нижньому Новгороді, папуга ім. Корелла Річарда врятувала дві дівчини від неперервної смерті. Відчуваючи запах газу, птах почав кричати в своїх язиках птахів за допомогою.
Коли Річард зрозумілий, що його дві маленькі господині не прокинулися, він відірвав двері клітки з його маком і почав скручуватися дівчатам до тих пір, поки він не кине.
У трагедії майже трапилися після обіду, а матері дівчата все ще на роботі. 9-річної Олеся та 7-річної Лізи Булигіна приїхали з школи та розігрівали їхню їжу.
Забава про шкільні пригоди, сестри не помітили, що пальник вийшов. Приміщення почали заповнювати газом.
«Після півгодини ми відчували себе поганими, захотіли спати», - розповіла Олеся Новини життя. Ми відіграли на ліжку і не помітили, як ми впав. А потім хтось прикус мене, я стрибав! Я бачу Річарда дрочить навколо, літаючи на кухні, і відразу повернуся назад. Я відчував кислий, неприємний запах, головний біль і очі.
Олеся відштовхнула Ліза, і дівчата вбігли в вхід. Сестри панують на сусідній двері.
«Для мене, папуга мухає навколо них, відштовхуючи все відразу», – згадує Тетяна Сосна, сусід Булигіна. Я побігла швидше, з'ясував, і залишила дівчата з мене до тих пір, поки моя мама прибула, а папуга з ними. Він все ще не заспокоївся - дуже хвилюється.
Тепер пероєний спаситель подається з улюбленими делікатесами і називається не один, ніж пан Річард. На героя приходять побачити однокласників Олеся і Ліза, які навіть дедикують його композиції.