5 Найвідоміші експерименти у вашому житті

Бажання протестувати свої здібності і кинути виклик звичайним часом штовхає багатьох людей до неймовірних дій. Щось, що ніхто не зробив. І навіть якщо для таких сміливих людей всі ці виклики є ще одним шансом жити більш цікавим і повністю, за власним прикладом вони роблять нас вірними в себе.

Веб-сайт Він зібрав деякі з найбільш неординарних людських експериментів на нашому житті, щоб довести, що наші можливості безмежні.

20 хвилин без повітря

Важко уявити краще кандидата в цей список. Девід Блейн - ілюзіоніст, який живе за принципом, що якщо людина може, кожен може. Найдивовижніший досвід роботи в самовибагливості забезпечує дихання протягом 17 хвилин і 4 секунд, коли він викликав основну потребу людини для кисню.

Серед інших експериментів є «буріальний» живий в пластиковому контейнері, заморожування в льоді, «вертіго» - 35-годинний «витримувати» на вершині 22-метрового стовпчика, 44-денного просочення без їжі в коробці над поверхнею Тюм.

Загальний зняття грошей

У віці 53, Heidemarie Schwermer придбала квартиру, вона була орендована, віддала їй свою властивість сусідам, залишаючи тільки невеликий валіз з усім необхідним. Так вона вирішила зробити експеримент - жити рік без грошей і матеріальних володінь, крім життєвих речей. "Народа занадто пристрасна про матеріальні речі - гроші, володіння", - сказала вона. Вони витрачають багато часу і енергії на неї. Вони не розуміють, скільки грошей, які насправді дають. Я хотів довести, що інший спосіб життя можливо. й

У обміні на продукти харчування та пологів Heidemarie почали миття вікон у приватних будинках. Вона сказала, що перший раз в житті був важким, але почуття свободи вона відчувала. Гейдемаріє вже 17 років. Крім того, вона стала відомою, і тепер консультує і лекції про життя без матеріальних цінностей стала її основною окупацією. Жінка, що подорожує по всьому світу і показує людей своїм прикладом, що нам не потрібно так багато для щасливого життя.

Життя без сміття

Bea Johnson, французька жінка, яка живе в Каліфорнії, вирішила проблему забруднення в дивно простий спосіб. Після того, як вона зробила вибір і назавжди давала речі, які не можна відкладати самостійно – від продуктів в одноразовій упаковці, побутових хімічних речовин в пластикових пляшках і великій кількості непотрібних речей. Таким чином, тепер її сім'я 4 людей виробляє не більше літрів сміття на рік.

Ідея зменшення відходів прийшла до Беа при переході на новий будинок. «У мене було три обідні набори і я тільки потрібно, ми мали 4 столи і 26 стільці, і ми були чотири в будинку. У нас є багато одягу та інших абсолютно непотрібних речей або речей, які ми рідко використовуємо.

Тепер жінка робить свою власну косметику, а з оцту робить речовини для миття посуду і підлоги, заміни побутової хімії. Беа йде в магазин з праговими мішками і скляними банями, купує всю вагу. У той же час будинок, де живе сім'я, і як їжа зберігається в ній, досить стильно виглядають. Все це на своєму місці, без мене і непотрібних речей.

«Коли люди вперше чують такий спосіб життя, вони часто думають про волохаті хіпі, які пішли жити на дачній ділянці. Багато хто навіть каже, що для розмотування всіх відходів, що виробляються в будинку, я повинен зробити це тільки з ранку до вечора. Я насправді працює в повному режимі, так само, як і всі інші. І в моєму повсякденному житті це навпаки, просто спрощений і прискорений. Саме тому я обрала цей спосіб життя. Його девіз простота.

Безкінцева подорож

Мінімалізм, гуманізм і відкритий розум є принципами, які керують цією молодою людиною. Він подорожує по всьому світу, змінює країну кожні 4 місяці. Колін Важко вибрати нове місце на основі результатів голосування у своєму блозі, а також отримати місце на шляху. Він викликав свій шлях життя «необхідна свобода». Щоб бути там, де ви хочете, з ким ви хочете.

Colin надає консультації для любителів мандрівників: «Знайди себе безкоштовно». Не варто планувати занадто багато, просто накреслити загальні контури, щоб скористатися можливостями, коли вони виникають. Спробуйте бути гнучкими. Про те, що все не збирається, як ви плануєте. Релакс. Не панікувати. Будьте дружніми і відкритими. З повагою, думка інших культур. Ви не можете сказати краще.

Рік без інтернету

Павло Міллер – журналіст, який вирішив відмовитися від інтернету на рік. Цей експеримент не може здаватися таким великим жертвам, оскільки не впливає на фізіологічні потреби. Тим не менш, результат експерименту показав, що це здається простіше для сучасних людей, щоб дати гроші і житло, ніж Інтернет.

Причиною експерименту було бажання Павла зробити своє життя краще, щоб стати вільним. І в певній мірі він зумів зробити це — він почав писати роман, став більш зосередженим, більш спокійним. Але через кілька місяців цього життя журналіст зрозумів, що причина його проблем і невдоволення не була інтернетом. За словами Павла, інтернет стає невід’ємною частиною існування людини, і без неї людина просто випадає з суспільства, перестає відчувати себе пов’язаною з іншими людьми.

Мій план було залишити інтернет і знайти реальний. Паула, отримайте дотик з реальним світом. Але реальний Павло і реальний світ вже щільно підключені до Інтернету. Я не говорю, що мій життя не змінився з відмовою інтернету, але це не було реального життя.

Проведення експерименту молодої людини за останні рік.

Джерело статті: publy

Перегляд фото: Warnet

по Warnet.ws/news/82370