496
15 оповідань про те, як життя весело
Щодня є багато речей, які відбуваються з нами: смішний або не, смішний або трохи сумний. Є навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно поділитися своїми враженнями.
Веб-сайт У мене є найсвіжіші історії. Ми пропонуємо вам перенести речі на час і заряджати себе в гарному настрої.
- Мій чоловік і я рідко пити алкоголь. Одну ніч хочу пити пляшки чеського пива. Ми завжди заміняємо слово «дощ» з «квасами», адже наша 6-річна дочка асоціює пиво з маринованими особистостями на суді, які завжди обережно уникають. Так, ми п'ємо квас, телефонні кільця. Моя дочка говорить, Привіт, бабуся! Це океї! Батьки? Вони п'ють пиво, і вони кажуть квасами! Завіса.
- Моя бабуся отримала новий тип сертифіката (пластична карта з фото і всю інформацію про власника). Вона прийшов сьогодні, жахливо незадоволений, сказав, що кожен в Центрі публічної служби сміхався на неї. Виявилося, що мій брат сказав їй, що тепер, представивши сертифікат в Пенсійному фонді, потрібно довести його до обличчя і сказати «мульти-паспорт».
- Сісти вниз, роулінг. Мій чоловік витирає мій сльози. Я думав, що був настільки солодким. Я пішов до дзеркала і він змащував вуса з розбризкою туші!
- Моя дружина робить чай на кухні, і мій собака і я висить. На ламінат і падає порожній стакан. Я захоплюю дружину і собаку ловить чашку своїми зубами. Собака подарувала їй чашку і ручила мені лапу. Я дав йому п'ять, і ми пішли гордо.
- Подруга шахти колись втратила кошеня в квартирі. Дивитися всюди! У дивані, за диваном, на балконі, в туалеті, в ванній кімнаті, але все в санях. І вона дрочить їсти, відкриваючи холодильник, і там... диво спить мирно на каструлі супу.
- Займіть ліфт і таксі до аеропорту. Я знаю, що є щось неправильно з взуттям, я забув, щоб покласти устілки. Я кидаю речі в машину і назад до 20-го поверху на повільному ліфті - Хочу встигнути запускати в квартиру і назад перед ліфтом листя, щоб не застрягнути підйомник.
План ламається дівчина, яка стоїть на моєму поверсі. Знаю, я хочу її чекати 15 секунд. Вона погоджується з посміханням. Я запустив після устілки, і я чую ліфт поруч. Я думаю, "О, мій ти, як це можливо?" Я повернувся і чекаю на мене без ліфта.
- Я колись поговорив мій хлопець, який не знає, як приготувати, що робити, якщо він пішов з маленькими дітьми і без засобів зв'язку зі світом, але повним холодильником. Довгий час кланув на мене переконливо з словами: Ви не можете відмовитися від дітей! Ви не можете залишити їх до того, як вони можуть їсти ковбаси!
- Сьогодні я зрозумів, що я був гідною дівчиною, коли я полетів на сходи в каблуках і кричущих, "Ох, Ох, Ох, Ох!"
- Політ з США в Москва кілька місяців тому. Я сидю в економіці, в середині площини приблизно. Я тільки отримав високий, я чую трохи гумку голосів, що ростуть. Тоді я був списаний на плечі: «Дівчинка, прохід!» І $20 вексель. Я роблю те ж саме до пасажира перед мною. В цілому, коли цей "твентий" вдарив стіну, щоб говорити, після хвилинної паузи, лайнер покривається домашньою сміхом. Всі винайдені двома російськими хлопцями в галереї, і весь літак почався!
- Мій fiancé (already male) на нашому весільному день писав на неба ліхтарі: "Зробити мене, я не знаю її."
- Я зустрічаю сина з школи в один день і див. такий дотик, як його однокласник виїжджає торт, розбиває навпіл і дає одну частину Єгору.
На наступний день я говорю мій син, "Що ви повинні купити дівчину напою, тому що це не добре," Я даю йому зміну для добрих, я відправляю його в школу.
Я запитав:
до Так, ви купуєте однокласник?
- Ноп. Я віддав її.
- За три дні мій брат був знайдений мій телефон і поставивши idiotic мелодії на мій сигнал. У день до вчора вона кине до Ака-47, вчора Валерія Леонтьєва – серпеньне, і сьогодні до Природного Блондинки. Я втомився.
- Написати відгук Я відразу відправив чоловіка в магазин (3 хвилини пішки від дому) на цибулю. Повертаємо після 40 хвилин і шутів з дверцята: "Хоай, цибуля не була десь, я купив кріп!" Я починаю сміятися і не розумію, "Ді я щось смішний?"
- На поїзді Воронеж-Москва запитав пасажира про наявність Wi-Fi в автомобілі, провідник відповів: «Що ти, ніщо це може статися, автомобіль дезінфікується двічі на день! й
- Я роблю арки. Я залишила деякі стріли на дачній ділянці. Я повернувся в тиждень, і вони пішли. Я знайшов її в томатному ліжку. З'ясуйте, що вони були пов'язані з томатами. Бабця. .
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)
"Ви не бачите нічого хорошого? Світ не загнати. Ви не добре в оптики.
100 класних безкоштовних онлайн-курсів російською мовою