Чому я слухаю статті про «продуктивність» та «особистісний ріст»

Надішліть на пекло з порадами продуктивності, які тільки додають стрес до вашого життя, говорить Дженніфер Дзюра, засновник GetBullish.com і щорічна конференція Bullish.Веб-сайт Дженніфер публікує статтю, в якій автор категорично заперечує відбійну моду для «збільшення продуктивності» та іншої «оптимізації», яка змушує людину турбуватися про нечуття.

Я використовую для дати хлопця, який намагався навчити мене, як їздити на метро. Часом він захопив свою руку і вимагав замість того, щоб просто отримувати на прибутому поїзді, ми курсуємо з ним до першого перевезення - потім в пункті призначення ми були навпроти найбільш зручного виходу.

Декілька його трафікових рубати потрібно йому змінити поїзда три рази поїздка, щоб отримати десь 10 хвилин на початку. Я був схожий, "Ой, ми маємо дату тут." Ми не повинні бути в певному місці. Чому не ми просто залишатися на поїзді - це все ще буде, де ми повинні йти -- і мати серцеплавний чат?

І про те, як я думаю про більшість порад, які обіцяють збільшити продуктивність.

Чи краще працювати 5 неприємних годин, ніж 8 дуже приємних?

Деякі люди, як хлопець, який навчив мене, як їздити на метро, скажуть так. Але ви тільки працюєте за гроші? Якщо ви також працюєте з професійним повагою, почуттям виконання, а також задоволення, які речі йдуть добре (і навпаки), то втратите його, щоб зберегти кілька годин не дуже.

Ось типова стаття в цьому жанрі: "Як отримати 90% вашої роботи, виконаної вранці." Дуже приваблива ідея. Але подивіться на перші три поради: сплануйте свій день попереднього вечора; отримуйте робоче місце для того, щоб до робочого дня прибути; отримайте не світло, ні світанку.

Такі рекомендації просто завершать Ваше особисте життя! (Ви повинні піти в ліжко в 9:30, щоб отримати в 5:30; я також мати багато сумнівів про планування дня, коли я хочу пити вино і відпочинок.)

Так, є певний рівень професіоналізму, який ви не можете досягти, якщо ви не завершите найскладніші завдання з ранку. Але я роблю досить добре, хоча я хочу, щоб потрапити в робочий ритм з двома капучиносом і дивитися Instagram. Я не хочу жити в військовому таборі, коли мій день починається в 5 ранку з холодним душем і найважчими завданнями сьогодні.

Огляд книги: Як працювати 4 години тижня Tim Ferris пропонує думаний експеримент: Уявіть, що у вас була інфарктна атака і ваш лікар тільки допускається, щоб працювати два години на добу або два години на тиждень. Що потрібно робити під час цього часу?

Підвищення продуктивності не повинно бути закінченням самі. Тим не менш, якщо це не приносить ніяких спеціальних переваг. Наприклад, ви закінчите роботу два години на початку, але зараз ви не помітите роботу, або ви просто повинні забути про це.

Звісно, іноді потрібні зусилля, і ви повинні працювати важко, щоб закінчити свою роботу супер швидко. Деякі люди люблять жити в цьому ритмі весь час. Але якщо вам не подобається цей ритм, не намагайтеся.
Що, якщо, замість збільшення продуктивності, ви збираєтеся поліпшити роботу? Або задоволення на роботі? Або ж ви більш комфортні, починаючи з ранку з маленьким еротичним стимулом, ніж найскладніше завдання? Це нормально.

Поспішайте планувати день, щоб вона стала приємною. Що б додати? Що б ви зупинилися? Чи буде вона в кінцевому підсумку займе трохи більше? Чи варто цю гру свічки? Не для цього хлопця на метро. Але для більшості нас так.

через Ideanomics.ru/? р=4911