596
Де знаходиться простір?
1 990 Р
Багато людей вважають, що Всесвіт нескінченний. Однак сучасний погляд на це питання відрізняється. Вважається, що Всесвіт утворився в результаті Великого вибуху, який відбувався менше 13 мільярдів років тому. Тоді було дуже швидке розширення, яке триває до цього дня. Розширення постійно прискорюється, але все ж її швидкість скінченна, так що протягом життя Всесвіту не встигнути стати нескінченним.
Не розуміється, що більшість людей не розуміють, і тих, хто каже, що вони не можуть бути пояснені. Тим не менш, є думка, що ті, хто не знає себе. Так що я спробую розповісти вам, що кожен розуміє. Я не знаю, якщо я можу, але я спробую.
Отже, Всесвіт скінченний, але його межі непристойні, адже за сучасними ідеями нічого не може подорожувати на швидкості світла або швидше. І сучасна фізика розглянула кілька «кінців Всесвітів», кожен з яких має власне застосування при вирішенні певних проблем.
Перша гіпотеза про розширення Всесвіту була висловлена у 1920-х роках нашим співвітчизником Фрідманом, проте, на наукі цей факт асоціюється з ім'ям Едвіна Хаббл. Він відкрив закон, що говорить про те, що далеко від нас об'єкт, швидше він переміщається від нас. Таким чином, на якому всі об'єкти відходять від нас на швидкості світла. Ця дистанція збільшує швидкість світла, формування сфери, яка якось називається сферою Хаббл. Значення сфери Хаббл є дистанцією, що світиться під час існування Всесвіту.
Розглянемо найбільш віддалені предмети, доступні нашим спостереженням. У той час, коли ми йдемо, ми можемо спостерігати більше і більше віддалених об'єктів. Віддаленість до них більше, ніж відстань, що світло, що випромінюється ними, оскільки самі об'єкти встигли відійти від нас відповідно до закону Хаббл. Цей край Всесвіту називається кругом частинок. Це точка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.