503
Ця історія складається тільки з дієсловів.
Веб-сайт Вона захоплює багатство російської мови і пропонує вам історію про день російської жінки з останнього минулого.
Я змія. Я дивився. Я перезапуск! Я стрибав, почав прокидати. Покинув, відвертався. Натягуйте його, піднімайте його. Він кидається, щоб зігріти, кришку, скручувати ... Я зробив. Сила. Дивитися в, вкритий, хропіння. Лоскотання Політ.
Я кинувся! Він пішов, він пішов вгору, він пішов вгору. Я буду пізнати! Вона стрибала, кицька. Про нас Захопити його, захопити його, повісити його. Проти Я стрибав. Це кільця! Запуск, лопається в, змащений, ковтнув через. Про нас
вона вгору. Сісти вниз. Я стрибав, званий, нагадав, щоб виділяти, вимкнути, гребінець, zip вгору, покласти на взуття ... Згорнути його. Почати роботу.
Вішак... Вони слухали, вони доставлені, Я пішов назад, я пішов назад, я працював.
Поверніть його, вимкніть. У: зайнятий - відійшов! Вони не будуть. Shame, пояснено, досягнуто - зрада. Не пропустіть ланцюжок.
Вгору Це переміщення! Пришийте. Зайдіть його. Не збивайте! Надійшла! Я відчуваю себе як крісель. Випадкові. Зателефонуйте. Я отримав його. Я його штовхнув. Вона дрочить.
Вона прийшла. Покриття, дихання. Я назвав. Він каже, що він буде пізно. Вони пришивають, вони лежать! Вона стрибала.
Ведуться в, обручування, перетягування. Він caresses, hugs, sucks вгору... Увімкніть, отримайте, збивайте, smash! Пробити О, він зателефонував мені імена. Він не може говорити, він навчився говорити. Ми доведемо до нас.
Ось ми йдемо. Секції, змиваються, кип'ятять, охолоджують, посипають, знімають, відключають, покарані, очищають, розповіли, потертий, змінений одяг, заковтнути, санг, укладають ... Сісти вниз.
Я зданий. Я назвав. Я виявився, я пішов, я не залишаюся довго! Плеймейт Він торкнувся! Про нас Тягнути, кинути, лежати.
Я стрибав. Я почав називати. Не прийшло - не прийшло - не покаже - Брокен? Про нас Настроювання? Про нас
З'явилася. . .
Смішання! Свінгер До того, як я міг, я впав. Притягнутий, витягнутий, злий.
Злий, забитий, трахнув у сльози.
Кріплення ... Я побіг, відчув її, підняв її, я змінив його, я його загорнувся, я промив її, я вішала його.
Зайдіть його. Я стрибав вгору, я викручений вгору. Стійка. Я бачив його. Я зважився. Вона зробила. Зайдіть його.
Вимкніть його.
Пройшов.
через www.facebook.com/kulturologia/posts/885012331547381?_rdr=p