7 основних відповідей на вічний «Як ви не одружені ще? й

Можливо, рідкісна дівчина не мала такого моменту в її житті: ви приїжджаєте до родичів, щоб відвідати і вже розумово вгадайте, що вони почнуть душу з питаннями про шлюб. Ви не неправильно. Це питання досить нудно.

Журналіст Анна Родіна не залишатися німою і написав статтю про біль. Ми вВеб-сайт Ми розуміємо, що.

Настає час в житті кожної дівчини, коли вона виходить 23. Потім вона виходить 25, потім 27. Тоді буде 30, 31 і решта чисел, які я пропустив і не згадав. Тут будуть імена, квіти і подарунки. «Чому ти ще 29 років?» По-перше, не вже 29 і другий, давайте зрозуміти, чому люди роблять це і як боротися з ним.

Не про що говорять. Не з вами, але в цілому. Люди не можуть говорити про речі, які не мають інтересу. Якщо ви не вважаєте, що це, намагайтеся мати розмову з компанією мобільних платформ, щоб вони не зірвалися в процесі, як користувачі з 2015 року в Internet Explorer. Я маю на увазі, в колі інтересів деяких людей, верхні позиції не зайняті шлюбом і дітьми, але абсолютно різними речами. Подорож. Кіно. Книги. Пристрій авіаносіїв, принципи розвитку малого бізнесу та шляхи вирощування алое в мінус 20. І інші інтереси людей іноді вузькі до «сімейного» і «будинку», і якщо говорити про алое в Арктики, то вони не знають про алое. Це океї. Все, що ви можете зробити в цій ситуації, подрібнити плечі і знайти співрозмовника, з яким буде цікаво спілкуватися. Це щось, щоб вибрали. Нове кільце, автомобіль, колір волосся, нова крута робота або новий соціальний статус – люди люблять поговорити про себе, а також любов до соціальної гладі. Вони люблять, коли вони захоплювалися (щодо того, що з'явилася кнопка «подібна»?). І, якщо новий автомобіль якось не сталося, і на роботі з досягненнями - тільки принтер останньої моделі, можна похвалитися чоловіком. Тим не менш, він ручний і розумний. Що можна зробити тут? Ніщо. Або ви можете сказати, що це гаряча в Burkina Faso. Щодо сімейного життя хтось ще про те, що саме те ж саме стосується вас клімату в цій чудової країні. Це причина, щоб стверджувати себе. Це не так нешкідливий. Мій чоловік зручний і розумний, і ви тільки маєте власний бізнес і фігуру 90-60-90. Ну і жінки не зупиняються на роботі з гарним життям, і вони не працюють на скелястих платах. Ми реальні жінки люблять це. Не хвилюйтеся, вони зателефонують вам Бажаєте людей, які знижують вас, ваших успіхів і досягнень. Або не боїться, просто не спілкуйтеся з ними - не дозволяйте їм стверджувати себе за рахунок. Ні! Вони рубають. Люди не люблять змінювати, а не погано. Земля кругла, взимку сніги, окропу гаряча, і добре одружений. А потім раптом ви вийшли з-за штор красиво. Ви не одружені, але ви прекрасно. Що це таке. З цими поворотами і поворотами, завтра це може виявитися, що земля не кругла, але плоска, як у книгах Терри Пракетта! Не потрібно нічого робити - нехай вони розуміють, що совки не те, що вони здаються. Це вартість батьків. Моя бабуся одружилася на 19, мій мама 22, і я о 25. Ви ще не знайдете. Як прийти? Відповідаючи, що переслідування соціального статусу раптом відволікав вас важливі речі: ви навчилися плести макраме, приїхати на гоночний автомобіль і зробити комерційні ролики, які потім виграти Cannes Lions. Що таке? Так, в Каннах, де знаходиться Кот д'Азур. Люди люблять драму. У своєму житті, як Ігор Гомов співає, давно прийшов період «старих дощів не прокинувся». Перші дати і їсти свіжий манікюр під вартою «покликати – не зателефонувати» І ось ви, так сумні на 32. Чи не так, що ви не одружені? Саме тому. Як ви сказали мені цю жахливу історію і я буду шкода! Ну, ви можете сказати, звичайно – в той же час, ви будете навчатися в приході зі сценарними додатками a la Wild Angel, а потім ви будете запрошені на роботу в бразильській кінокомпанії Telemundo. Ви можете чесно сказати, що ви не хочете говорити на всіх, і ви просто сумуєте, тому що ваш зуб болить. Це мама. І вона просить. Як вона також запитала, наприклад, друзям або колегам: чому ваша Людмила досі незрівняна? 26 років Подруги люблять драму, у них є витрати на освіту, або вони бояться змін, і колеги хочуть заплести, що їх Светочка вже дає їм третій онук на дитину. Або щось. А твій мама, найкраща в світі, сидить перед вами і вона схожа, "Коли це таке?" Просто повісити її і розповісти її, що тепер ви щасливі без кільце на пальці, а потім ви з'ясуєте його. "Не хвилюватися, я великий, мама".

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8