815
Я не люблю тебе!
Сайт публікує надихаючі Ангер Маніфесто психотерапевта Аглай Даташедзе. Я не люблю тебе. Навпаки, це означає, що ви приїжджаєте до мене, і вам важливо мені.
Просто тому, що я сердитися не означає, що я хочу зламати вас. Це означає, що я хочу зробити контакт і зробити речі чіткими.
Я не знаю, що це неможливо говорити мені.
Коли я сердився, я стає чітким і мої наміри стають чіткими.
Просто тому, що я сердитися не означає, що я хочу боляче вас. Це означає, що я хочу вести переговори перед тим, як ми починаємо боляче один одному.
Я не знаю, що ти погано. Це означає, що ви зробили щось, що я не схожий, і я бачу його.
Я не знаю, що я погано. Це означає, що я знаю, де мій кордон і які мої цілі.
Просто тому, що я сердитися не означає, що я отримую більше і більше запалених. Що означає, що я буду слухати мене.
Я не знаю, що я не поважаю тебе. Це означає, що я вірю, що ви можете обробляти мене. Я намагаюся знайти слова і дії, які висловили свої почуття якомога більше, ніж у вас.
Якщо я кричу, це може бути тому, що у мене є багато почуттів, а не тому, що я хочу пригнічувати вас.
Ось чому я кричу перед вами, не означає, що я продаю тебе.
Я не маю на увазі, я здрав!
Я не маю на увазі, що я збираюся бути агресивним і болячем. Я просто хочу поговорити про мій небезпеку.
Я не маю інших почуттів. Я не знаю, що я не вдячний. Я не люблю тебе.
Я не маю на увазі, що я хочу, щоб зупинити це, щоб зробити мене божевільним. Чи не означає, що я чекаю, щоб змінити свою поведінку через мій гнів.
Так що я сердитися не означає, що ви неправильно, і ви повинні апологізувати. Так що я сердитися не означає, що я слухаю тебе.
Якщо я сердився, це не назавжди. Це тимчасовий стан, як і всі інші держави.
Просто тому, що я не маю на увазі, я погано освічений. Це означає, що я слухаю себе і що у мене є багато життєвих сил.
Я не можу контролювати себе, пригнічаючи почуття.
Я живу.
Сайт: www.adme.ru
Просто тому, що я сердитися не означає, що я хочу зламати вас. Це означає, що я хочу зробити контакт і зробити речі чіткими.
Я не знаю, що це неможливо говорити мені.
Коли я сердився, я стає чітким і мої наміри стають чіткими.
Просто тому, що я сердитися не означає, що я хочу боляче вас. Це означає, що я хочу вести переговори перед тим, як ми починаємо боляче один одному.
Я не знаю, що ти погано. Це означає, що ви зробили щось, що я не схожий, і я бачу його.
Я не знаю, що я погано. Це означає, що я знаю, де мій кордон і які мої цілі.
Просто тому, що я сердитися не означає, що я отримую більше і більше запалених. Що означає, що я буду слухати мене.
Я не знаю, що я не поважаю тебе. Це означає, що я вірю, що ви можете обробляти мене. Я намагаюся знайти слова і дії, які висловили свої почуття якомога більше, ніж у вас.
Якщо я кричу, це може бути тому, що у мене є багато почуттів, а не тому, що я хочу пригнічувати вас.
Ось чому я кричу перед вами, не означає, що я продаю тебе.
Я не маю на увазі, я здрав!
Я не маю на увазі, що я збираюся бути агресивним і болячем. Я просто хочу поговорити про мій небезпеку.
Я не маю інших почуттів. Я не знаю, що я не вдячний. Я не люблю тебе.
Я не маю на увазі, що я хочу, щоб зупинити це, щоб зробити мене божевільним. Чи не означає, що я чекаю, щоб змінити свою поведінку через мій гнів.
Так що я сердитися не означає, що ви неправильно, і ви повинні апологізувати. Так що я сердитися не означає, що я слухаю тебе.
Якщо я сердився, це не назавжди. Це тимчасовий стан, як і всі інші держави.
Просто тому, що я не маю на увазі, я погано освічений. Це означає, що я слухаю себе і що у мене є багато життєвих сил.
Я не можу контролювати себе, пригнічаючи почуття.
Я живу.
Сайт: www.adme.ru
Японська компанія дозволяє співробітникам принести своїх котів на роботу
Визначні факти з книги Михайла Блендера Кока-Кола. The Брудна Правда