Як відновити гармонію в душі, просто одягаючи будинок для того, щоб

Останнє падіння, японська Мері Кондо випустили естселер про мистецтво очищення належним чином. За даними Кондо, очищення є діалогом з речами, а об'єкти навколо нас мають прямий вплив на життя.Веб-сайт Самці: так, щоб брудні страви не викликали розлучення, і звіт, втрачений серед паперів - несподіваний відпуск, почати прибирання сьогодні!

р.

Як очистити, наприклад, в шафі? Як правило, рекомендується відкинути щось, яке не було використано протягом тривалого часу (наприклад, рік). Кондо рекомендує різний підхід:

Відправити Що робити, щоб ви щасливі.
Покинути його. Щось не задовольняє.

Як зрозуміти, що таке щасливе, і що в частині з не складно? Взяти його в руці і спостерігати, що відбувається всередині вас, реакції вашого тіла і розуму. Ви швидко помітите, що ви реагуєте на різні об'єкти.

Чистий не за номером, але за категоріями. Чи ви збираєтеся розбирати шафу? Почати з джинсами. Зберігайте все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-все-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в- Таким чином, ви будете розуміти, що всі речі знаходяться у ваших пальцях і у вашому розпорядженні.

Тоді візьміть речі в руці і послухайте свої почуття.

Важливо розуміти те, що потрібно досягти при очищенні. Чиста атмосфера в будинку? Більше часу для важливих речей? Більше чіткості та чіткості в житті? Релаксація та мир?

Ви дізнаєтеся, що ваші пріоритети. Що дуже важливо для вас. І що потрібно позбутися від. «Чому я маю це?» Яка була точка занесення її в будинок? Яку роль вона грає в житті?

Кілька корисних порад від Marie Kondo:

• Не пропустіть партнера або сім'ї, які ви хочете позбутися від. Легко сховати речі.
  • Тримайте одяг не на вішалках, але складаний. Вам потрібно взяти одяг своїми руками, що означає, що ви відчуєте їх краще.
  • Важкий, довгий, темні речі повинні зберігатися зліва. Світло, яскраві речі будуть формувати лінію, яка піднімається вгору - і з ним настрій підніметься.
  • Все, що вам більше не потрібно. Лекції, кредитні картки, рахунки електрики, інструкції, неподобані подарунки, коробки для взуття ...
Чи можна викинути книги?

Звичайно. У відповідь на найпоширеніший аргумент, «Чи хочу, щоб читати цю книгу знову», - сказав він Кондо, як правило, попросить вам ім'я 10 ваших улюблених книг, які ви читаєте більше одного разу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Непрочитані або непрочитані книги повинні бути вміщені без частини.

Роз’яснення, що «Я хотів би прочитати цю книгу деякий день» не вірно. Бо «Сім'я» ніколи не станеться.

Як зберегти замовлення

Прориваючи рубль і відкинути зайві речі просто перший крок. Після деякого часу існує тільки один спосіб, щоб уникнути переплутання:

• Знайти місце для речі.
  • Після подачі заявки на це місце.
Чи не так? Потрібні ті ж місця для зберігання, вони не можуть бути «розташовані» в різних місцях. Приховати на "місце". Де повинні бути ключі до квартири, пальто, мобільного телефону? На полиці дзеркала, не кухні. На вішалка, не на дивані. На док, не в кишенях.

Марі Кондо прикріплює особливу важливість для очищення:

«Читання – це найпростіший спосіб відкрити себе. Ваші речі, все навколо вас, розповісти вам історію ваших рішень. Чистка – це «інвентарний» Вашої особистості, в якому ви розумієте, що ви дійсно хочете.

Чистка допоможе вам зосередитися. Що не можна кинути. Щоб зрозуміти, що ви хочете життя, що важливо для вас, перш за все позбутися від того, що вже не важливо. Так, ви отримуєте місце для чогось нового.

по polezner.ru/polezny-e-sovety-po-uborke-doma-ot-mari-kondo