13 найвідоміших історій Хеллоуїна, які надихають жаху

31 жовтня відбудеться День всіх Святих, або просто, Хеллоуїн. Це веселе свято з підгодівлею в різних злих духах, блювотні рухи для солодощів, або звичайного вживання алкоголю в одягненій компанії. Що б це свято злих духів, якщо в її періоді не розповіли всі сорти жахівських сюжетів, і навіть нібито підтрималися реальними фактами. 13 найвідоміших історій Хеллоуї ми розповімо вам пізніше.

Сіра Леді Hampton Court

У 2003 році камерою відеоспостереження припинило фігуру жінок, які захоплюють двері в Hampton Court, King Henry VIII улюблене місце проживання. Це був привид Катерини Асарда, п'ятої дружини Генрі VIII. Після того, як вона побачила тут, її кричущий, перетягнувши вздовж алеї для чоловіка. Вона була під арештом будинку, але втечу з безпеки і побігла до каплиці, де цар молиться. Вона кричуща і збивається на двері з усіма її можливою, але король ігнорував її кісточки і вона перетягнула назад в квартиру, блювотні рухи. Вона є одним з привидів, які живуть в Hampton Court, які гойдалки і вибиває на двері. Вона також відома як Кричуща Леді.

Привид Dead Grandpa

Ця фото старої жінки була прийнята в 1997 році її дідом Денисом Русселом, який стверджує чоловіка на фоні її дідусь. Це океї, але мій дід помер у 1984 році.

The Amityville Хорор

Не всі знають, що Амістівілл Хорор був створений на основі реальних подій, які відбувалися в сім'ї, що проживають на Лонг-Айленді. Ця фотографія була виявлена серед доказів демонологів, які розслідували будинок у 1976 році. На момент зйомок не було дітей в будинку.

Madonna Cemetery Бакалавр Grove

Ця леді була фотографована сидячи на могилі в бакалаврській могилі, Іллінойс. Цей привид жінки вважається одним з найбільш привидних привидів у світі. На момент зйомок на кладовищі не було.

Голова правління

У 1891 р. Господь був загиблим під час катання на човні. Очікується, що сім'я Господа повертається з похорону, фотограф вирішив взяти фотографію улюбленого крісла, а після того, як з'являється, він помітив привидну фігуру сидячи на ній. Я не думаю, що лорда подобалася його труна. й

Вогонь Дівчина

У 1995 році, коли міська зала в Англії зловила вогонь, не було ні всередині, але образ молодої дівчини явно видно на малюнку горіння будівлі. У 1677 р. випадково почав вогонь, що знищило багато будинків у місті.

Підсумок Bell

У 1800 р. фермер Джон Белл Теннесі знайшов себе на занурення привиду, який вірив бути духом виконаних відьмиттів Катові Бути. Починалася з шуму в стінах, але незабаром вона пішла в точку удару і свербіжних людей, кидаючи предмети, і лякають тварин, які раптом почали безглуздо занепадати.

фортепіано привиду Stanley Hotel

У готелі Флора, жінка музикант, який загинув багато часу тому в готелі Колорадо, іноді повертається до гри на фортепіано. Вона є одним з багатьох привидів, які бачили в області.

Привид сходу тюльпанів

В 1966, Рівент Ральф Хардій взяв на себе фото сходової частини Туліпу на Національному морському музеї Грінвіча, Англія. Після розробки фото він бачив привидно фігуру сходження сходів. Експерти, в тому числі фахівці з Кодака, розглянули оригінальний негативний і уклали, що це фото не підробку.

Прихильник Cemetery

У 1996 році Terry Ike Clanton фотографував його другу сукню у знаменитому кладовищі Арізо. Він був шокований, коли він бачив чоловіка, що стоїть серед надгробків в проявляється образ. «Я знаю за те, що ніхто інший не був у кадрі під час зйомки», - сказав Клантон.

Дитячий залізниця

Роки тому в цьому поїзді в Сан-Антоніо, Техас, вбиває десять дітей в поїзді зіткнення. Місцеві жителі говорять про те, що якщо автомобіль стебла або просто зупиняється на доріжках, привиди дітей підштовхують машину, щоб уникнути долі, які бджоли їх.

Привид від ферми

Після зйомок мальовничих поглядів на ферму в Гертфордширі, Англія, Ніл Сандбач був втілений, коли він бачив дивну дитячу фігуру, що виходить з кута. Пізніше він просив фермерів, якщо вони побачили, що-небудь перезбирання привиду в безпосередній близькості. В той час як Неал не казав їм, що він бачив привид дитини, працівники, які прийняли бачити хлопчика, одягнуті в білому кольорі, що з'являються ячменем кілька разів.

Коричневий Леді Дощам Country House

У XVIII ст. Лада Дороти Тауншенд була зафіксована, коли чоловік, відомий своїм жорстоким темпом, дізнався, що вона була припливом на боці. Дорогий знає свого чоловіка, ніколи не випустити її з кімнати, де він зберіг її до тих пір, поки вона загинула, не допустити її навіть бачити її дітей. Вона загинула за загадковими обставинами, переважно з невеликогопоксу, в 1726 році і з тих пір, поки жінка побачила сходи будинку в заміському будинку Дощем, Англія. Названий "Браун Леді" вона була надана через коричневу брокадуру вона носила.