Що робить 67-річний бабуся Як виглядає сирий е?

Понад 25 років їсти сиру. Але краса для неї не головне, мати і бабуся Карін не мешкали до 61 років. Тому здоров’я стала головною мотивацією для переходу на сиру їжу.

Тепер навчає занять по очищенню тіла і регулярних кромок. Після успіху ресторану сирої їжі вона відкрилася вегетаріанський ресторан.

Опишіть ресторани та меню. Чудовий ресторан з ресторанами.

Наш ресторан вже давно зарекомендував себе в країні, і я дуже гордий. Освіта велика частина того, що я роблю. Я вірю, що люди повинні навчатися здоровим харчуванням.

2970495

Так само, як і мої ресторани, вегетаріанські, м’ясні, рибні, курячі або молочні. Не пропустіть спекотний ресторан. Ми навіть не маємо плити на кухні, просто сушарки. Я вірю, і я сказав, що у нас є найширший сирий меню країни.

У мене є ресторан з дорогими стравами, такими як: ріп-равіолі з сиром макадамії, перець з рисом, млинцями та іншими складними стравами... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. – без молочних продуктів.

Коли люди думають про сиру їжу, вони думають про салат, помідори і огірки. Це нудно. Я був сирим продуктом для більш ніж 25 років, і я знаю, що я ніколи не хотів би підтримати це на томатах, огірках і салатах.

Я зроблю з їжею. Я люблю життя. Я люблю кольори. Я люблю смак і фактуру. Я дуже гордість мого меню. Я збираюся змінити його найближчим часом.

Я доповнить піцу «сусаж», звичайно – це не буде справжньою ковбасою, приготованою за рецептурою підпису. Ми просто додаємо сирбургер. Я люблю смачно їсти, тому варити смачно. Я відкрив ресторан на рік і навпіл. Я був критифікований спочатку, особливо сирими продуктами – «Чому ви відкриєте кулінарний ресторан, вам необхідно бути сирим їдальним і т.д. й

Але реальність полягає в тому, що дуже мало людей підуть від McDonald's до сирої їжі, вам потрібно міст. Крім того, я бажав чоловіка їсти краще і своїх онуків, і вони не готові до сирої дієти. Всі страви, які приготували в домашніх умовах, і люди скажуть: «Ой мій Бог, це як реальні ребра, реальний Чилі».
І я вирішив Чикаго, що він був, і я дав його до Всесвіту.

Як ви вперше дізналися про веганізм?

Я не збираюся бути веганом. Я дуже хвора людина. У мене була кожна алергія, відома людства, страшна шкіра. Всі в сім'ї хворіли і помирають.

Моя мама навчила мене пити морквяний сік. І почав пити морквяний сік. Я отримав більше енергії і почав працювати в ванній кімнаті частіше, і я використовував, щоб бути однією з тих людей, які пішли в ванну кімнату один раз на тиждень.

І я думав, "Дуже!" і я почав пити більше. Я купила соковижку і відвертаю багато соку. І один день, я зробив курячий суп, я кладаю курку вниз, я заготував його вчасно, і кісточки збиті вгору.

Я дивився на це і думав: «Що ти? Це було як божественне відкриття. Ви зупиняєтесь на хвилину і подумайте, що це все так барбаричний.

Коли я бачу вантажівки тварин, які загиблими, я молитися, що вони знайдуть мир, бо я знаю, що вони катуються.

Вони не відрізняються від мого собаки. Я не можу навіть поїсти на мій собаку. Моя собака ніколи не була проживана. Він ніколи не збив. Він не знає, що щось погано може статися з ним. Він є Божим творінням, він мій любов. І кожен коров, свиней і кінь. Я не люблю коні в моєму районі.

Я думаю, "Дуже, якщо я можу встановити вас безкоштовно, я б це зробити, тому що я відчуваю винність." Він розбиває серце, що ми робимо до тварин, ми ділимося планетою. . . ?

Ви відчуваєте обмеження вегетаріанством або сирою їжею? Немає, я насправді думаю, що ми маємо більше вибору. Це робить вас більш креативними, тому що люди на м'ясній картці застрягають. Вони їсти однаково: гамбургери. З'їсти те ж, що і знову. Я міняю меню, тому що я був нудним.

Тож я хочу стати творчим. Він робить людину більш живою, більш креативною. Немає нічого не можна варити сиру або вегану. Немає нічого не можна варити.

Я не маю намагатися їжі, я мріяв про їжу. Я можу думати про це і дізнатися, що він буде смакувати як і готувати його. Я можу піти в ресторан з чоловіком і подивитися, що він їсть і приїжджати те ж саме в вегетаріанському світі.

Я маю талант. Я можу зробити це з їжею. Я ніколи не обмежений. Ні. Які ваші улюблені страви в ресторані? Я люблю чіпси, я люблю піцу, Равіолі, і новий гумус. Це мій улюблений.

Що потрібно знати про бізнес? Ось мій момент. Це моє серце. Це мій подарунок для себе і світу. Це моє життя. Я люблю те, що я Я люблю вплив на людей. Я думаю, що я змінив речі в світі і це важливо для мене. Я не гуру або спеціальність. Я маю можливість допомогти людям знайти те саме.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное