Розпакування Nexus 5X

29 вересня компанія Google представила нову версію операційної системи Android і представила кілька нових пристроїв, в тому числі 2 телефонів – Nexus 6P і Nexus 5X. Важко приховати стібок в сумці, тому стартом презентації, більшість зацікавлених людей були більш-менш впевнені, що нові телефони виглядають як і що всередині них. До кінця вересня я підбирав телефон, щоб замінити старий Samsung Galaxy SIII на тижні. Хоча було багато гідних кандидатів (Samsung Galaxy S6, LG G4, Sony Xperia Z5, Moto X Pure Edition 2015, і т.д.), я не можу прийти до кінцевого вибору. Тому презентацію зустрілися з великою увагою. Nexus 6P представляє новий флагман компанії, але Nexus 5X залишається темним конем. Я любила все про Nexus 6P, крім розміру телефону. Я не був готовий до лопатки в рідній маленькій долоні. Так після декількох годин порівняння різних телефонів мій вибір впав на Nexus 5X.
Через кілька тижнів після офіційного відкриття нових телефонів, 19 жовтня, Google почав надсилати попередньо замовлення телефонів, а через два дні я отримав свою копію.

Упаковка виявилася досить аскетною і стриманою, але при цьому не відлякує погляд нефарбованого картону.

32534

Внутрішня упаковка стала зовнішнім виглядом

Пакет не вдарив уяву

Безпосередньо на додаток до телефону, був потужний зарядний пристрій в коробці - 15W (5V/3A), USB Type-C кабель <-> USB Type-C, нагадування від безкоштовно 3 місяців Google Music, гарантія та оле для вилучення SIM-карти.

Навіть телефон був загортаний в мат-білій плівці.

Розмір телефону був трохи страшним.

На задній кришці виділяється об'єктив камери, є датчик автоматичногофокусу, світлодіодний спалах з змінною температурою кольору і сканером відбитків пальців.

На нижньому кінці USB Type-C роз'єм, мікрофон та роз'єм для навушників. За декоративним динаміком гриль є RGB LED, який може бути використаний для попередження різних подій.

На верхньому кінці є тільки мікрофон системи зменшення шуму, і між закінченням і дисплеєм є датчик підходу, динамік і передня камера 5MP.

На лівій стороні є тільки лоток з наноSIM картою.

На правому праві натиснути кнопку/вимикатися з об'ємом.

Порівняння старих Samsung Galaxy SIII і Nexus 5X

Телефон був повністю різний, ніж він з'явився в фотографіях. В першу чергу це досить великий розмір. По-друге, якість і тактильні відчуття пластикового випадку були надзвичайно позитивними. Так, це не метал, але я не можу сказати, що тактильно цей телефон втрачає флагмани GS6 і LG G4.

Перехід з Android 4.4 до Android 6.0 ще не викликало багато проблем, в процесі початкової конфігурації телефону вже прибув оновлення 42Mb. Сканер відбитків пальців розпізнає прикріплений палець практично миттєво, однак, завдяки високій оберті пальця періодично лежить не на сканері, але на об'єктиві камери.

Головні побоювання після придбання телефону знаходять хороший USB Type-C - Type-A кабель, який може витримати кілька амортизаторів на лініях живлення і знайти якісний чохол (це обов'язково має аксесуар при наявності маленьких дітей в будинку). У зв'язку з тим, що у вас немає випадків Nexus 5X.

Джерело: geektimes.ru/post/264404/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное