Кава Bulletproof: Напій для схуднення, в якому інвестуються мільйони доларів

У нашому блозі ми говорили про те, як ресторани автоматизують свою роботу з особливими системами (наприклад, Jowi), подбаємо про комфорт відвідувачів з прямим світлом і звуком, а також використовуємо психологічні хитрощі для збільшення середньої перевірки.

Ми також обговорюємо питання про здоров’я, такі як чи шкідлива їжа ресторану. Сьогодні ми представляємо вашій увазі ще один цікавий сюжет про те, як американський підприємець прийшов з оригінальним рецептом кавового напою для схуднення і створив компанію вартістю мільйонів доларів.

Р

Недавній обсесії Кремнієвої долини з «повільною кавою» поширюється по всій країні. Додайте вершкове масло до кави і вже встигли переконувати тисячі людей, щоб слідувати костюмам. Крім того, він запустив венчурну фірму, щоб інвестувати $9 млн у будівництво своєї кавової та вершкової імперії.

Для тих, хто не знає, Esprey є засновником і CEO Bulletproof, який став відомим для цього незвичайного напою. Розроблено повноцінну дієту, засновану на однакових принципах здорової «небезпечної» кави, створених іншими харчовими продуктами та добавками. З фондами, Esprey планує відкрити кілька кав'ярень, незважаючи на те, що його перший заклад в Санта Моніка, Каліфорнія, все ще знаходиться під замком і ключем. Дверцята відкриється найближчим часом.

«Ми всі тривають, щоб побачити Dave трансформ Bulletproof в реальну компанію», - розповів Dan Scholnick. Трійка написав $9 млн для Bulletproof.

Розкинувшись за межами Силіконової долини, Bulletproof впало в тій же категорії відомих кавових мереж, як Blue пляшки, Four Barrel і Philz (який також отримав інвестиції). Незважаючи на це, Аспре, що його напій відрізняється від інших. Дія Bulletproof спрямована в першу чергу для поліпшення організму і поліпшення його функціонування.

Ідею «небезпечної» кави прийшли до Аспре через боротьбу з зайвою вагою. На одній точці його вага досягла 300 фунтів [майже 136 кг], які викликали проблеми здоров'я і заважають нормальним життям.

«Мій мозок погіршився», - сказав він. Я вирішив, що в першу чергу потрібно схуднути. А з традиційних дієт не працюють, Есрей вирішив зробити власне дослідження. Під час подорожі в Тибет, він був настільки натхненний традиційним тибетським напоєм чаю з вершковим маслом, сіллю і молоком, яке він вирішив створити схожий продукт. Композиція «небезпечної» кави включає в себе SCT масла (медійні ланцюги тригліцериди – різновид легко перетравленого жиру) і вершкового масла. З тих пір Аспре додають вершкове масло до кави.

Звісно, багато скептиків випити нібито магічні властивості буклетної кави. Хоча Esprey стверджує, що поєднання кави і вершкового масла смакують як добре, як кава з вершками і цукром, він не змусив випускати кожен кавовий напій, щоб вибрати його напій.

Інвестиції в компанії «Трійські венергетики» не є випадковою. Компанія «Есрей» приєдналася до компанії венчурного фонду в 2010 році як «підприємець, що працює в фонді підприємця» [підприємець з досвідом запуску підприємства та бажає працювати в інвестиційному фонді за допомогою операційних систем фонду, касових потоків та ресурсів для розробки нових або існуючих портфельних компаній]. У той час він вже прилипав до своїх інноваційних правил здорового способу життя, які половили увагу свого партнера Dan Skolnick.

«Я помітив Dave, що блукнув навколо офісу, їсти незвичайну їжу, зробивши дивні речі», - сказав Сколник. Він в кінцевому підсумку попросив Asprey, щоб вирізати деякі світло на цих неперевершених антіках. З тих пір Троїцька і Сколніца були підтримані Bulletproof. Тим не менш, партнер компанії «Gus Tai» приєднався до Ради директорів компанії. До речі, сам Сколник - це присвячений вболівальнику препарату.

Компанія Bulletproof вже почала розширювати свій асортимент продукції. Не так давно з'явилися енергетичні бари, а тепер новинка - поживна вода - суміш води і SCT масла. Тим не менш, Есрей все ще вважає, що кав'ярні допоможуть йому звикнути нових клієнтів до його високого калорійного напою. Можна придбати і заварити каву - будь-яку каву - в домашніх умовах, він сказав, але Аспрея хоче подарувати своїм покупцям відчуття подається.

«Брендовані кав'ярні допоможуть показати людям цей спосіб життя», - сказав Сколнік. Я думаю, що Bulletproof має великий потенціал, щоб піти в майбутньому. А Трійка венчурень добре знає про те, як вийти на світові ринки - вона інвестувала не тільки в найбільшу кав'ярну Starbucks, але і в мережах традиційних ресторанів, таких як P.F. Chang's і Jamba Juice.

«У сенсі ми повертаємося до походження Трійці», - сказав Сколнік.

Джерело: geektimes.ru/company/jowi/blog/264426/