Як отримати все, що ви хочете від чоловіка

Ефективна схема взаємодії з чоловіком, босом, коханим Ми живемо в світі чоловіків. У нас є наші любителі, чоловіки, президенти, міністри, вчителі, батько наших дітей, наші боси, співробітниці, сусіди, туристична поліція, перевірка наших документів на дорогах, механіках, фіксації наших автомобілів і офіціантів, які подають нам в кафе. Скільки простіше буде, якщо ми можемо подивитися на свої голови і дізнатися їх думки! Як отримати ключі до всіх зібраних дверей. Після всього, іноді ми намагаємось, щоб пояснити чоловікові елементарно, але він знову не чув. Ми працюємо над тим, що наші бос не цінують нас або підвищують заробітну плату. Один сусід, незважаючи на всі запити, продовжує курити на сходах, а з іншим, як правило, простежений конфлікт над паркомістичним простором у дворі. Звісно, магія не зашкодить нас, але є шляхи вирішення всіх цих питань без втручання магії та сарцерії. Що ми говоримо про? По-перше, для обміну інформацією. Ми готові вбирати і передавати його щодня в ГІГОТах для соціально-культурних цілей, але в той же час основні, найбільш життєво важливі і хворобливі питання не вирішуються протягом багатьох років. Чому це відбувається? Дуже часто: – ми боїмося піднімати співрозмовника (я буду руйнувати все, краще тримати мовчать) – ми боїмося не зустрічати очікування співрозмовника (Я подумаю, що я люблю тебе!) – ми не впевнені, що ми зможемо нейтралізувати конфлікт (Якщо я говорю, що я думаю, ми обов’язково будемо боротися) – ми боїмося виглядати гірше, ніж ми хочемо бути думкою (Це часто буває, коли ми просимо гроші, незалежно – боби на вулиці або знайомих в борг) – ми боїмося оголошувати наші інтереси, оскільки ми не будемо виглядати розумно. Ми відчуваємо, що ситуація настільки прозора, що нам потрібно зрозуміти для себе. Ми активно шукаємо винних, кидаючи полум’я на іншому, і проблема не вирішується і «кар’я все ще там». Ми відчуваємо, що ми маніпулюємо, але не знаємо, як зупинити його мирно. Але всі ці складні (і для деяких, болючі) ситуації вирішуються дуже легко! На тренінгу «Як отримати все, що я хочу від людини» ви дізнаєтеся – відмовтеся від агресії. – вести переговори з гострими питаннями – розгладити конфлікти – встановити чіткі особистісні межі без шкоди почуттів інших. – надати інформацію та почути – досягти власних у будь-якій розмові Пам'ятайте, дипломатія є коли ви поспішає в душі, і у вас є смак лісових ягід у роті. Хост: Інна Снегова

р.