906
Безкоштовний майстер-клас «Правила вибору ідеального гардеробу».
Р
Кожна жінка хоче бути гарною. Навіть якщо вона не докладає зусиль, бажання бути краще ніколи не залишає її. Сукні, пальто, сумки, білизна, парфуми... Тільки жінка може почути музику в звуках цих слів. Тільки жінка, стояча перед начинкою трилистої шафи, скажуть: «Я абсолютно нічого носити!» і це не буде кокетчою, але щире сумне завершення моменту. Фемінін природи вимагає романтики і вражень. Всі зміни у світі починаються з собою. Навіть якщо нам не потрібні радикальні зміни в образі, пошук ззовні і поради фахівця допоможуть нам виглядати самостійно в новому вигляді.
Як мінімум ми думали про питання:
Чому в шафі?
Як носити інтерв'ю або переговори, щоб отримати роботу і зрозуміти, що я знаю, що мій варто як фахівець?
Як шукати 10 років молодшого або навпаки?
Що потрібно і не варто брати на себе подорож?
- Паті, партія, вечеря, презентація, опера, прийом, дата. Що носити?
Які основні правила вибору одягу для весілля друга та дня народження?
Що слід враховувати при покупці взуття?
Алмаз - друзі дівчини, але які ювелірні вироби?
- Сумки, кнопки, програми та ремені. Які вони прикрашають, і які протипоказані мені?
- Ретельно, тварини! Секрети про тигри, стрибки, пітони та інші імітації Царства тварин на вашому одязі.
- "Пейзаж" Мода! Прихильник або сміється в модному журналі?
- Друк Поєднання різних фактур в одному наряді. Помилки.
І, нарешті, параситичні міфи про нас, наша фігура і мода, живе в наших головах і запобігає нам від вибору правого одягу.
У першій теоретичній частині навчання зображень обговорюються важливі питання для кожної жінки.
І звичайно:
Нові знання про себе і зовнішній вигляд
Кілька секретів візуального сприйняття
Поради щодо зображення на основі вашої особистості
Ви ніколи не будете витрачати гроші на випадкові речі, близнюки, речі «з чужого плеча» і на «неділя носити».
У найближчому майбутньому ваш образ неминучий (якщо не радикальний, але напевно) зміни, які будуть захоплені вашими близькими, друзями і колегами.
Хост: Інна Снегова