936
Безкоштовний майстер-клас «Правила вибору ідеального гардеробу».

Кожна жінка хоче бути гарною. Навіть якщо вона не докладає зусиль, бажання бути краще ніколи не залишає її. Сукні, пальто, сумки, білизна, парфуми... Тільки жінка може почути музику в звуках цих слів. Тільки жінка, стояча перед начинкою трилистої шафи, скажуть: «Я абсолютно нічого носити!» і це не буде кокетчою, але щире сумне завершення моменту. Фемінін природи вимагає романтики і вражень. Всі зміни у світі починаються з собою. Навіть якщо нам не потрібні радикальні зміни в образі, пошук ззовні і поради фахівця допоможуть нам виглядати самостійно в новому вигляді.
Як мінімум ми думали про питання:
Чому в шафі?
Як носити інтерв'ю або переговори, щоб отримати роботу і зрозуміти, що я знаю, що мій варто як фахівець?
Як шукати 10 років молодшого або навпаки?
Що потрібно і не варто брати на себе подорож?
- Паті, партія, вечеря, презентація, опера, прийом, дата. Що носити?
Які основні правила вибору одягу для весілля друга та дня народження?
Що слід враховувати при покупці взуття?
Алмаз - друзі дівчини, але які ювелірні вироби?
- Сумки, кнопки, програми та ремені. Які вони прикрашають, і які протипоказані мені?
- Ретельно, тварини! Секрети про тигри, стрибки, пітони та інші імітації Царства тварин на вашому одязі.
- "Пейзаж" Мода! Прихильник або сміється в модному журналі?
- Друк Поєднання різних фактур в одному наряді. Помилки.
І, нарешті, параситичні міфи про нас, наша фігура і мода, живе в наших головах і запобігає нам від вибору правого одягу.
У першій теоретичній частині навчання зображень обговорюються важливі питання для кожної жінки.
І звичайно:
Нові знання про себе і зовнішній вигляд
Кілька секретів візуального сприйняття
Поради щодо зображення на основі вашої особистості
Ви ніколи не будете витрачати гроші на випадкові речі, близнюки, речі «з чужого плеча» і на «неділя носити».
У найближчому майбутньому ваш образ неминучий (якщо не радикальний, але напевно) зміни, які будуть захоплені вашими близькими, друзями і колегами.
Хост: Інна Снегова