Він прийшов в паб, щоб дивитися футбол, замість друзів закопував його

Група 50 хлопчиків взяла участь в жарту похорону для друга, який припинив розмову з ними близько 18 місяців тому після знайомства з дівчиною. Друзі говорять Керан Кабель, 20, "діє" за них після зустрічі 19-річної Джесс Фергусон.

Кеіран прийшов на місцевий паб, щоб подивитися на чемпіонаті Ругбі, але був сюрприз, щоб знайти, що його друзі підготували для нього масштабний похорон.

Друзі влаштували меморіальну службу для свого колишнього друга, а також не лежав, щоб організувати трупін і почути

Заключний прощання другу, що лежачи в труні, що друзі зробили себе. На кришці ви можете побачити хрест і ініціали «випадку»

Не один бачив його, так як він почав знайомство з дівчиною, він припинив текст і перевіривши його листи. До того ж, ми сиділи в пабі і почали радіти, що Кеіран померли до нас. Але коли ми дізналися, що він прийшов до пабі, щоб дивитися регбі з нами, ми вирішили влаштувати справжній похорон для нього, сказав траурний органайзер Ben Sullivan.

Кеіран не мав ідеї, що чекав його, тому коли він вийшов з пабу, він бачив всі нас стоячи біля дверей.

Р

Його подруга була головною причиною смерті, і листівки були передані всім, хто прийшов:

«Нехай ми пам’ятаємо Керан протягом темного періоду життя. Однак ми не повинні загинути, ми побажаємо його удачі в своє життя.
Кеіран мав міцний 18 місяців, намагаючись зберегти нашу дружбу живим, але, на жаль, тепер він плаває до воріт раю.
І найважчою частиною є те, що ми не встигли сказати до нього, перш ніж його статус змінився від «активного пошуку» до «реляції».
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Keiran з подруга jess

Люккілі для друзів, Кеіран розумів жарт і весело з друзями.

«Я був в повному ударі і не знаю, що сказати або зробити. Моя щік болить посмішки. Хлопці зробили величезні зусилля і це день, я обов'язково пам'ятаю.

Keiran подруга Jess - сказав вона дуже дивилася на жарт похорону. Вона сказала, що вона подякувала друзям за свої зусилля і була приємно дізнатися, що друзі любили його так багато.

"Ми любимо час з кожним іншим, і він знає, що він може дати своїх друзів, коли він хоче, - додав Джесс.