9 фактів про довголіття, які ми не очікуємо

Більше і більше людей живуть більше 100 років, і це не так рідко. Редактори веб-сайту APlus зібрали найбільш несподівані та дивні секрети довголіття від деяких центаріїв.Веб-сайт публікує дивні секрети центаріїв, які не слід приймати за рецептами здоров'я, звичайно, але можна зловити сутність. Наприклад: Уроки, більше радості.

1. «3 бджіл і постріл віскі в день» і «3 банок (ім'я ребренда) протягом дня і постріл віскі в 17:00». Аґнес Фентон Нью-Джерсі стверджує, що жив у цьому режимі з 1943 року. Її апетит занедав кілька років, і вона більше не допускається пити, як вона стверджує. "Чи нехай просто спробуйте заборонити мене від того, що Blue Label знімається на день народження", - сказала вона.

2. Єссе Галлан пішов з дому батьків 13, став мологаном і ніколи не одруженим. Коли вона перетворилася 109 (це Січень), він розкрив секрет її довгості: Моя таємниця до довгого життя - від чоловіків. Вони мають більше проблем, ніж вони варто. й

3. У Французька жінка Жанна Калман була колись найстарішою живою людиною. Вона загинула в 1997 році у віці 122. Народився 1875 р. (право 14 років після скасування серфидом). Вона побачила Ван Гог, взяв уроки огорожі на 85, поїхав її велосипед на 100, і випустили музичний диск Тайська коханка на 121.

Жанна ate майже кілограм шоколаду на тиждень і копчена протягом майже 100 років, поки вона кинути 2 роки до її смерті. Але не тому, що вона бажала кинути, вона просто не побачила добре, але вона не дозволяла нікому легкому сигареті.

Як секрет довголіття вона видає «портове вино, тонн оливкової олії і почуття гумору». Я помираю сміятися, сказав Кальман.

4. Misao Okawa помер у віці 117. У минулому році свого життя вона розкрила секрет: «Я постійно їсть суші і сон не менше 8 годин на добу». Вона ate 3 великі порції їжі щодня.

5. 104-річна Єлизавета Сульліван стверджує, що вона п'є 3 банки Д. Перця в день і приписав її до секрету його довготи. Одного разу мій лікар сказав мені, що потрібно для зменшення споживання соди. Але через 10 років він загинув і мені довелося змінити лікарів. Я також думаю, що цукор в лимонад зберігає мене весь час, каже Єлизавета.

6. Жнівень На святкуванні 100-річчя Павловина проголосила, що секрет її довгого щасливого життя «багато пиття».

7. Про нас Найдавніша британська незаймана Clara Midmore в 2008 році (у віці 105 років) - сказав, що секрет її довголіття є повноліттям. «Я виріс в часі, коли дівчата і дівчата побачили, але не чули. Я мав завоювати своє життя.

8. У Єдиним чоловіком на нашому переліку рекомендацій є американський ветеран Пуерто-Риканського спуску Еміліано Мердадо дель Торо, який загинув у віці 115, приписав його довголіття традиційним Пуерто-Риканом їжі. І його родичі, бо він ніколи не одружений.

9. Навігація У віці 38, Перл Кантрелл виріс 7 дітей, працюючи як звичайні працівники у виробництві тканин і на фермі. «Я люблю бекон і їсти його щодня. й

www.zozhnik.ru/9-samyx-strannyx-sekretov-dolgoletiya-ottex-kto-prozhil-bolee-100-let/