Якщо у відносинах є зберігати секрет, ви не повинні залишатися в цьому зв'язку.

Сайт публікує приголомшливий ривок від книги Регіна Бретта "Нехай ніколи не блимає". Відсутні чоловіки! «Це був період у моєму житті, від моїх тенцій до майже сороки, коли чоловіки пройшли через мене, як паніки через гуску. По суті, я побачила той самий чоловік, тільки назва змінилася.

Я зрозумів це лише тоді, коли потрібна психологічна допомога після відносин з однією особою. Здавалося, що молодий мужчин, який підійшов мені на роботі, був у За три місяці вона буквально переплетена навколо мене. І тільки коли я був готовий довірити і видалити мій захист, він сказав, що він не міг піти з мене на вихідні, оскільки його fiancée надійшло в місто. Хто прийде?

Я. Він займався. Я ще раз з'ївся в секреті. Я був лютий. Я шукав! Як я коли-небудь зустріти чоловіка, який не був вільним?

Історія мого життя. Чому я повторю його знову і знову? Ніч я сказав, що я не хочу бачити його, я слухав і пророщений і вирвав до Всесвіту, «Чому я завжди привертаю недоступних чоловіків? й

Всесвіт відповідав, «Чи не побоюватися. й

Подаруй! Тексти пісень, а це означає: Я боїться чоловіка може залишитися. Чому? Я жив під такою ж дахом, як чоловік, який кричав, кричав і ламав. З іншого боку, він був найяскравим батьком у світі. Але ви ніколи не знали, яка сторона, яка повернеться до. Колись на час, як дитина, я розвивав психічне правило, яке міцно застряло в серці: Чоловіки приносять біль. Ніколи не живуть з чоловіком.

Я не жив. Підбір тих, які не залишають. Недоступно. Одружена, зайнята, знайомства інших, проживає в іншій державі, п'яні або робах. Чоловіки, які насправді не належать мені. Добрих хлопців, які залишаться навколо мене, і я тільки мав кілька років терапії, щоб допомогти мені боротися з цим страхом.

терапевт, який загострив свої найяскравіші та найглибші рани, дав мені базові правила знайомства. Ініціальні листи є словом зупинки. Вона бажала мене тримати чотири речі в свідомості, і перший є найважливішим.

Секрет. Чи буде твоя любов? Якщо ваші відносини будуть зберігатися секретами, вам не потрібно, щоб відносини.

Травма. Чи болить це ставлення до вас або ваших дітей?

Почуття. Чи є ви тільки знайомства, щоб уникнути болючих почуттів і почуттів? Чи є це взаємозв'язок?

Непристойна. Це з'єднання порожній, без догляду та відданості?

Він був чудовим стартовим пунктом. З цього дня я зрозумів, що основна якість для пошуку в чоловіка є його доступністю для відносин.

Коли я поставив очі на кого-небудь, я негайно запросив себе, якщо вони були доступні для відносин. Якщо ви не повинні навіть спробувати.

Я зробив власний список порад щодо відносин:

Залишайтеся на сайті безкоштовно! До них відносяться геї, ченці, ті, хто живе, де ви не хочете поселитися, одружений, зайнятий, і ті, хто боїться розповісти іншим, вони знайомляться з вами так, щоб не покарати інших дівчат.

Не секрети. Мій чоловік обдурив на другу шахти протягом років. Не було роману, це був спосіб життя. У той же час вони пройшли сімейну терапію, працюючи над своїми відносинами. Чоловік оволодів прояву життєздатної участі в класах, ніколи не згадав іншого, але один день він був спійманий червоним, і це був кінець шлюбу.

Ще один друг шахти повернеться до одруженого чоловіка і знову, сподіваючись, що він залишить сім'ю і здивує її. Я тримаю чоловіка, який обманює дружину. Те ж саме правило відноситься до сильної статі. Якщо ваша дівчина не говорить вашої сестри, мати, подруги, або ex, що вона побачить вас, забуває її. Не бути секретним аеродромом або гарніром для інших. Якщо вона не може бути чесним і тримати тихий про з'єднання, опустіть його. Що ви хочете, ваф або відносини?

Посуд залежності. Якщо людина звикла працювати і так далі, то він недоступний. Поведінка вашої внутрішньої потреби знайти і зацікавити закручене душу. Якщо ви обираєте ті, які потрібно повернутись до життя, запитайте себе чому. Якщо ви думаєте, що ви можете зберегти його або її, подумайте знову. Першим етапом будь-якої програми дванадцять кроків є визнання, що ви безповоротно.

Прийміть часовий кандидат. Що б ви не були, використовуйте 100%. Про мене, але я був занадто релігійним. Чи можливо це? Він хоче, щоб я вірю більше в Його і менше у Бога? Якість мені цінувала найважчішим для нього. Я не хочу бути з ким-небудь, хто переносить мене. Я хочу, хто його цінує.

Скажіть світ, який ви хочете з супутника. Але поясніть його першим. Зверніть увагу, що кожен хуск: висота, вага, дохід - залиште його все позаду і не пам'ятаєте його знову. В тиші твоєї душі, зайдіть на глибину і попросіть, «Що я хочу?» Зробіть список. В кінці напишіть «це чи щось краще». Після чого викласти щось в коробку і забути його.

Не подивіться на обгортку. Загортання, в якому подарунок упакований, як правило, не дає ідеї, що всередині. Іноді обгортка краще, ніж вміст. Іноді кращі подарунки дарують без обгортання. Не варто дисконтувати маленькі зварювальні або круглі, teddy bear-like men. Перед тим як виключити їх з переліку претендентів з п'ятилетовим локшиною «вирізати», подумайте уважно про те, що ви дійсно хочете. Не подивіться на хорошу людину з ніжним серцем, шукаючи на прохолодному мачо з кубиками преса. Ніжне серце міцне, ніж рельєфні м'язи. Поставити будь-яку жінку за сорок.

Поліпшити себе. Якщо хтось показує. Переможете будь-яку можливість зробити нові друзі, познайомитися з новими людьми, піти на пригоду. Живіть життя снів, не шукайте чоловіка або жінки ваших снів. Як тільки ви перестаєте гасити метелика, вона буде акуратно нащадуватися на плечі.

Замість того, щоб знайти це або що-небудь, стати це або що-небудь. Відкрийте для себе найкращий, найсвіжіші, найавторитетніші. Будьте привабливими для себе.

У світі є хтось. Якщо ви намагаєтеся перетворювати себе в іншу людину, Не можна зацікавити, бо він шукає жінку, яку ви просто припинили.

www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2015/10/esli-otnosheniya-dolzhnyi-ostavatsya-v-sekrete-vyi-ne-dolzhnyi-ostavatsya-v-etih-otnosheniyah/